Auto 500E-ig ha nem Suzuki?
Udv,
Most koltozom haza Mo.-ra es mondjuk ugy, hogy eleg gyorsan ujitanom kell egy autot a munkam miatt viszont egyelore nem szeretnek ra tul sokat aldozni ugyhogy max. 500.000ft-t szannek ra. Ti mit ajanlotok? Egy biztos Suzukit nem veszek tobb okbol is. Erosen gondolkozom az Alfa-n, mig kulfoldon eltem eleg sokat vezettem ugyhogy az egyik befuto a 145-os Alfa de van valami alternativa? Elsosorban Bp.-en lessz hasznalva de aztan ki tudja mit hoz a sors.
Elore is koszonom,
Udv,
Malaky
F astra
olasz autókat szerintem hanyagold ebben az árkategóriában...
Ilyen kocsit már kapsz 500-ért és mennyivel jobban néz ki mint a suzuki.☺
Hát én 145-ös Alfa-t már nem vennék, 156-ost még nem lehet normálisat 500-ért, szóval szerintem hagyd az Alfa-kat. Egyébként meg ha amúgy se akarsz rá sokat szánni, az Alfa alapból kilőve.
Inkább vegyél egy Punto-t, vagy Bravo-t, ha már olaszt akarsz. Speciel úgy tudom, hogy a Bravo alapja ugyanaz, mint a 145-ösé. De lehet, hogy a Tipo-val keverem.
Ami még szóba jöhet ennyi pénzből: Honda Civic, Opel Astra F, Toyota Corolla, Vw Golf 3, Daewoo Lanos, Mazda 323, Mitsubishi Colt, Renault Clio, Seat Cordoba, stb.
Egyébként konkrétan mi bajod a Swift-ekkel?
Ha nem akarsz rá sokat költeni (és esetleg nem is tudod saját magad javítani szakszerűen), akkor ne 145-ös Alfát vegyél.
Egy ismerősöm megvette, 6 hónap alatt ráköltötte a vételár másfélszeresét a vásárláskor elfogadhatónak tűnő autóra, aztán az általa kifizetett vételár alatt elpasszolta, csak vigyék már.
A másik Alfás ismerősöm - nagy sufnituning- és gányolásbajnok - vett a 145-öse mellé még egyet papírok nélkül, a kettőből össze tudta úgy variálni, hogy nem költötte rá a gatyáját, de feküdt alatta eleget. No meg az Isten óvja azt, akinek eladta azt a szerencsétlen autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!