Suzuki RM 125 megfelelő lenne erre a célra?
Van egy Yamaha DT 125R-em amit erdőre,kisebb dombok,és néha kicsit útra is használok ez olyan 500m-t jelent 1 motrozáskor,néha jó kicsit száguldozni..:)
Viszont nem régiben találkoztam egy 250-es RM-el és nagyon megtetszett.Hangja az a "szigorú" 2T,erős kis motor volt.Meg nem kellett vele nagyon küzdeni se hogy kidobja a hátulját.Legalábbis egy felnőttnek nem.
Szóval ha úgy lenne lehet hogy inkább át térnék egy 125-s crossra amennyiben amiket leírtam hogy mire lenne,tudná teljesíteni.Nagyon pályára nem vinném,de kitudja.(Erdő,mező,szántó meg néha kis út)
Más alternatíva is jöhet! 13/F :)
Az RM négyütemű...
Amúgy a 2 és 4 T között annyi a különbség hogy az egyik magas míg a másik alacsony fordulaton tudja leadni az erőt. Azaz egy t4 érzetre jobban megindul. Meg jobb a hangja is. Meg a jard hamarabb kiszed vele..
Én erdőt határt járni még mindíg tartok egy régi 125 Hondát immár lassan 30 évesen is. Szóval te tudod mire van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!