Omgtfl99 kérdése:
Milyen 50 köbcentis motort vegyek?
Figyelt kérdés
van egy simsonom, csak az hibáddzik, hogy kicsit gyengécske, hát mint egy simson. olyat szeretnék, ami nem valami drága. mit érné meg venni? ismerem az iylen aprilia rs 50, meg ilyesmit, csak ezek drágák2013. júl. 19. 20:54
1/5 anonim válasza:
Milyen összegben gondolkodsz? Mert 100 ezer ft alatt olyat, ami a Simsonnál lényegesen erősebb (ergo érzed, hogy jobban megy), nem fogsz találni.
Amúgy 50-esben a sport motorokat, és az endurokat/spermotokat nézegesd, azok erősebbek, mint a Simson.
2/5 anonim válasza:
Nekem tuningolt simsonom van és lövöm vele az puccosabb gépeket. Szerintem vegyél rá egy 60 as 4 felömlős hengert, ha jó állapotú a simsonod ki fogja bírni a tuningot, ha nem jó állapotú a blokk akkor azt is fel kell újítani minőségi alkatrészekből (a főtengelyt TILOS beütni a blokkba !!!) és máris van egy gyors simsonod...
Hihetetlen érzés amikor a lámpánál melléd áll a menő robogós, te meg úgy lehagyod mint a huzat... A következő lámpánál már nem áll melléd csak mögéd :)
3/5 A kérdező kommentje:
ez mind szép és jó amit irtál, de én már vezettem tuningolt simsont, és egyszerűen nembirta a blokk. az én simóm új rendelt alkatrészekből lett ősszerakva, szóval olyan mintha most gurult volna ki a gyárból, de ezeknek alapból olyan kis szar blokkjuk van hogy szerintem nem birja ezek a tuningot. :/
2013. júl. 24. 22:31
4/5 htj0ker válasza:
Sokáig én is ezeket a motorokat néztem: Aprilia rs50/sr50 Yamaha TZR50 Derbi GPR50 aztán végül végig mentem mindegyiken és beleszerettem az sr50-be.Úgy voltam vele hogy úristen az a motor *O* így meg úgy.Aztán olvasgattam teszteket is hogy jaj jó motor stb (kezdő motorosoktól láttam) ezután felmentem a népítéletre és ez fogadott: Az aprilia sr50 csak ,,húzó'' motor a kis tiniknek van mert beleszeretnek meggyőzik apucit meg anyucit hogy vegyék meg aztán kell bele millió alkatrész.Ettől picit rossz kedvem lett...de elfogadtam.Másnap felültem a buszra kezemben a bukóval zsebemben a pénzzel és bementem egy ismerős kereskedőhöz.Megkérdeztem van-e motorja erre ő egyből rávágta Derbi GP1 50 gondolkoztam gondolkoztam de nem jutott eszembe egy motor se szóval inkább megnéztem.Amint megláttam úristen milyen eszméletlenül szép.Lánchajtásos középmotoros léghűtéses.Már nagyon régóta használom a motort de semmi problémája sincs.Részletesebben majd akkor írok ha kérsz privátot.Szóval én neked ezt a motort ajánlom:Derbi GP1 50 ;))
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a részletes választ, hasznos nagyon, de most nézem, hogy ezek használtan drágábbak mint egy rs50, cagiva prima 50, vagy ehez hasonlók. amugy tényleg nagyon joo motor, csak ez nem az én pénztárcámhoz lett alakítva. azért köszi. :)
2013. júl. 29. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!