Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50ccm robogót vegyek?

Milyen 50ccm robogót vegyek?

Figyelt kérdés
Megbízhatóság lenne az elsődleges szempont. Nézegettem az Aeroxokat, SR50 (bár sokan lebeszéltek róla), ill. még Hondákat is, de nem tudok dűlőre jutni. A limit kb. 100-150e Ft.
2013. júl. 15. 22:46
 1/5 anonim válasza:
Én a Choppereket ajánlom én is ilyet fogok remélhetőleg majd vezetni,használtan 120-150e Ft ért kapsz.
2013. júl. 15. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon jók az SR-ek is meg az Aeroxok is, csak ezeket szokás szénné tuningolni. Próbálj valami tuningmenteset keresni, és nem lesz vele problémád.
2013. júl. 16. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az Aprilia Scarabeo-t ajánlom. Egyrészt komfortos, mert nagy kerekei vannak, másrészt nemigen tuningolgatják őket, mert ezek nem a fiatalok célpontjai. 100 ezer környékén már lehet őket kapni. És Aprilia, szóval megbízható egy jószág. És még kényelmes is.
2013. júl. 16. 10:53
 4/5 anonim válasza:
hat vehecc Yamaha Aeroxot,Gilera Runnert vagy Malagutti F12 ot ezeket ajanlom a legjobban nalam mind bevalt es eleg jol is mennek
2013. júl. 16. 18:08
 5/5 Commandor17 válasza:
én a honda sky ajánlom
2013. júl. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!