Ipol kérdése:
Valaki meg mondja nekem hogy mit csináljak van egy robogóm már 4 éve meg van és max sebbesége 55 km/h és nem tudom hogy kéne egyszerüen feltuningolni hogy ne 55-el menjen hanem többel. Szerintettek?
Figyelt kérdés
Egyszer elvittem egy szerelőhöz és ő felrakot egy sport kipufogót és azt mondta hogy 5 km/h dobot rajta csak valaki ött lettet?2013. júl. 18. 22:32
1/5 anonim válasza:
Már az 55 is több, mint a megengedett!
:)
3/5 A kérdező kommentje:
és a folytást merre találom benne azt tudom hogy van a kipufogóba de a többi merre van?
2013. júl. 19. 09:06
4/5 anonim válasza:
Szakszervízbe vagy egy motorszerelőt kérdezz meg ezzel kapcsolatban. Én konrkétan nem tudom hol van, cska azt, hogy én kivetettem belőle a folytást (fujtást), ezáltal jobban megy a motor, viszont kicsit többet is eszik azzal számolj.
5/5 anonim válasza:
Ja és még esetleg google-ba keress utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!