Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb autó?

Melyik a jobb autó?

Figyelt kérdés

Nézegettem autókat és nem tudom minek higgyek.

Itt van az Audi S3 aminek ahoz képest jó az ára és itt van a BMW 1-es az pedig drágább, ez e BMW-nél tényleg csak a márka a drágább?Mi a véleményetek az A3 limuzinról?

2013. júl. 17. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Én S3-mat vennék.

De szerintem a Bmw nem presztisebb, mint az Audi. Ár érték arányban jobb a S3. És k4rv@ szép :D

2013. júl. 17. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Az S3 még mindig egy átemblémázott, turbós Golf. Nem hallottam még olyat, aki hanyatt esett az A3-as minőségétől, többet szidják mint amennyire dícsérik. Az 1-es BMW meg ugyan jobb, szebb, többet tud, de valóban igaz a meglátásod az árra. Ha nem kisautóról lenne szó, jöhetne a végkövetkeztetés, hogy akkor Merci...de nem jön, mert azok sem jobbak, esetleg a B-osztály, odaverhet árban, de még mindig egy nyugdíjas-szekér hatását kelti. Talán az A1-es Audi, de az ugye ezeknél jóval kissebb és a kategóriatársai azoknak is sokkal olcsóbbak.
2013. júl. 17. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen az S3 szép és a motor is kb ugyanolyan mint a BMW egyesnek
2013. júl. 17. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
A Mercedes meg nem is tetszik az árak nagyon durvák tehát, de lehet hogy az A3 lesz végül mert olyan kis sportos.(és szépek a vonalai :))
2013. júl. 17. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!