Melyik autó a "jobb"?
BMW 530D vs. Volvo S40
Mindkettő 2005-ös évjáratú.
Azért ennél több infó kellene. Ha minden egyéb tényezőt kizárunk, akkor maga az autó motor nélkül szerintem a bmw.
De egyébként is, nem egy kategória a kettő.
S40-es volvo az renault inkább. Volvo az s60-tól kezdődik.
És úgy már tényleg jó összehasonlítási alap az 5-s bmw-hez
Így max a 3-mas bmw-vel hasonlítgasd az s40-t.
"S40-es volvo az renault inkább."
Ezt csak én nem értem?
Nézz utána. Renault váltó, Renault motorral.
2000 előtti s40 volt még igazi Volvo.
S60 szerencsére kivétel.
"maga az autó motor nélkül szerintem a bmw"
Ki az a hülye, aki motor nélkül vesz autót? :D
Amúgy semmi baj nincs azokkal a motorokkal, csak azért mert a Renaulttól származnak, sőt, még jó is, hogy átváltott ezekre a Volvo. De mivel dízel BMW-vel a dízel Volvot kéne összehasonlítani, szerintem nagy a különbség a kettőt, hiszen az 5-ös BMW párja valóban az S60 lenne, az S40 kissebb motorokkal készült - a PSA-féle dízel csuklóból jobb a BMW dízelnél, de sor4-es 2 literes motort nem fair sor6-os 3 literessel összemérni, a Volvo 5 hengerese meg nem rossz, de kompromisszumnak gyenge a két lehetőség között.
30d motor nem lett a legstrapabíróbb a bmw-nél, szívósor pillangószelepei szeretnek széttörni és behullani a motorba, kb 100-120 ezrenként cserélni kell ha nem akarsz komoly bajt...
különben ezt tudják okozni a darabkák ha bejutnak a hengerbe:
volvóról nem írtál motort, de amúgy se tudnék róla sokat mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!