Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elso autonak melyik 3as...

Elso autonak melyik 3as szerias BMW-t venned? Nemetbol gondoltam behozni.

Figyelt kérdés

Feltetelek:

fogyasztas 11 l alatt

2006os vagy fiatalabb

2 ajtos

es egy olyan 4 milla lenne erre forditva

full extras faberakat....

2013. júl. 15. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
miért nem mész fel mobiléra és beírod a kort, hogy kupé és a max árat? 335i-335d ilyesmi. vagy 330.
2013. júl. 15. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Amelyik jobb állapotban van, meg kevesebb benne a km. Nem tudom amúgy miért pont bmw.. 4 milliód van, kapnál kb 2-3 évvel is fiatalabb Mazdát, vagy akármit, fel nem fogom miért csak a bmw létezik sokaknak. Azonkívül meg a németek baromi gazdagok, ilyen bmw-kbe azok ennyi idő alatt is ilyen több százezer km is belekerül. Aztán lesz egy full extrás szarrá használt végét járó romod faberakással, de te tudod.
2013. júl. 15. 21:12
 3/15 A kérdező kommentje:

mar beirtam, de hatha van aki jobban ert itt hozza...pl melyik nem tipushibas melyiket nem kell annyit szervizelni...es taapasztalatokra vagyok kivancsi

egyebkent kossz az eddigieket...

2013. júl. 15. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Az összes bmw-t kell nagyon szervizelni és rohadt drága is. Mivel luxusautó. vagy prémium ha úgy tetszik. Tehát jössz itt a fogyasztással, szervizeléssel, ezért ugatom h van 4 millád, tök jó komoly összeg, nem hiszem, hogy bmw-re kéne "elcseszni", de te tudod..
2013. júl. 15. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Szal előbb nézz körül h mit kínál a többi márka. Ne azért vegyél autót me bmw.. Meg ne is a tinip**csák miatt akarj autót, hanem magad miatt. Amelyiket csak bmw-vel lehet megkapni, azzal én személy szerint szóba se állnék. Egy normális csajnak meg többet jelent, ha van egy normál márkájú, de legalább szép új autód.
2013. júl. 15. 21:21
 6/15 anonim ***** válasza:
e92-t kell szervizelni, tehát remélhetőleg nem minimálbéren vagy. típushibákról nem tudok ezeknél, de nyűgösek lehetnek.
2013. júl. 15. 21:22
 7/15 A kérdező kommentje:
van tobb de ennyit szanok most csak oda...persze az elso a haz...viszont pont magamert vennem...sporoltam sokat ezert h ne egy szart vegyek a seggem ala.pont h magam miatt vennem a BMW-t mindig is imadtam oket meg most is mikor elmegy egy elottem...csak azt erzem h nekem ez kell.nem a csajokert... ez hulyeseg.anelkul is megkapom amit akarok...mindig is szegeny voltam...megis szep bnoim voltak ,gyonyoruek...full nem errol szol...csak mostmar eleg jo melom van evekig sporoltam mindezert.itt az ido h eljek es beteljesitsem vagyaim....
2013. júl. 15. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Na akkor jó, és ne haragudj. Csak azt hittem h valami divatmajom vagy, ennyi, pedig tök normális arc. Így azért könnyebben ajánl az ember érted, mert olyan vagy aki nem minden pénzét abba öli h bmw embléma legyen a kocsin, de semmi további. Hát figyi nézz mondjuk 325-öst, az nem is a legfullosabb, de nem is a leggyengébb.. Ha jó melód van tudod szervizelni és tankolni is, viszont jut másra mellette, nem viszi el a gatyádat. 320-asokkal az a baj, hogy azoknak azért ugorhat meg a fogyasztása, mert gazdaságtalan. Több lóerős autó játszva mozgatja a súlyt, ezért kevesebbet ehet, mint az amúgy gyengébb társa. A fullos tehát ilyen 330-tól felfele, meg M3, hát azt meg eleve a felsőbb rétegeknek tervezik, komolyabb alkatrészek, komolyabb szervizköltségek.. Sokkal komolyabbak. Ezért lenne neked az optimális mondjuk egy 325-ös körül..
2013. júl. 15. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért nem csinálod azt amit én szeretnék majd egyszer :) Mégpedig:

Behozol egy kiváló állapotú 320d E46 szedánt fekete színben majd teszel rá 18-colos fekete küllős polír perepes felnit jó széles peres gumival. Egy szép ültetést (ne érjen be a kerék a dobig). Egy komolyabb angel eyes fényszóró, ledes hátsó lámpák. Full bőr belső faberakás esetleg azt crabon fóliáztatni. Meg még egy kis light-os üvegfóliázás.

2013. júl. 15. 21:59
 10/15 anonim ***** válasza:

"ma 21:59"

mert ez egyszerű optikai tuning, sokkal többet ér egy 335-ötössel! az eleve e92, és sokkal erősebb, kényelmesebb. komolyan 4 hengeres 150 lovas dieselhez hasonlítod? lol.

2013. júl. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!