Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kell egy autóhifi szett a...

Kova 55 kérdése:

Kell egy autóhifi szett a kocsimban, szóval fejegység, erősítő, hangfalak és mélynyomó,200w-ra gondoltam, vagy talán 500, de sztem a 200is elég? Sztetek milyeneket válasszak? Tudtok szetteket mutatni?

Figyelt kérdés

Nem menőzni akarok,csak hogy én szépen tisztán halljam a zenét,kicsit hangosabban is az átlagnál, más nem érdekel

Mennyi hangszórót szoktak? Kettő elől kettő hátúl+láda??valami kis ládára gondoltam

2013. jún. 22. 19:25
 1/4 dirtboy ***** válasza:

ha profi hangzást akarsz akkor vidd azokhoz akik ezzel foglalkoznak.

az egész kocsit rezonancia mentessé kell tenni,bitumen lapozni,minőségi kábelek,csatlakozók kellenek.

mikor meg minden kész akkor meg stílushoz beállítani az egész hangzást meg időzítést hogy egy időben érjenek a hangok hozzád mert ugyebár nem egy távolságra vannak tőled a hangszórók.

2013. jún. 22. 19:53
 2/4 Blinty666 ***** válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel .Profi autóhifishez elmész és leülsz vele megdumálni .Nagyon számít az autó típusa mérete ,a gyári vagy nem gyári fejegység .Azt viszont szerintem csak neked kell eldönteni ,h aktív legyen-e a cucc vagy sem .A lényeg ,hogy ha nem is akarsz olyan nagy cuccot akkor is számolj 50-70 ezerrel mire bepakolja .De akkor viszont már jó lesz .Nem éri meg otthon nekiülni barkácsolni ha csak nem ért hozzá nagyon az ember .Hallottam már olyanokat nem egyet és förtelem .Nekem egy 500-as aktívam van ,profi csinálta és hibátlan minden szempontból.
2013. jún. 22. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én magamnak csináltam a kocsiba, volt már egy pár HIFI szett a kocsimban. A lényege a dolognak hgy lehet akármilyen ládád, legyen 200W vagy 1500W a hangsúly az erősítőn van. Egy normális erős, nagy teljesítményű erősítő kell, én nekem Pioneer van és nagyon jol bevált. A ládám egy 700W-os Fusion Power Plant egység szépen teszi a dolgát. Kicserélheted a gyári hangszórókat nagyyobbra, rakhatsz még bele illetve elöl csipogókat is berakhatsz. Fejegységben nekem egy Alpine volt, az nagyon jó volt, sokáig bírta. Remélem tudtam segíteni.
2013. jún. 23. 08:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket!!!!
2013. jún. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!