Milyen fejegységet vegyek? (kritériumok lent)
Az első és mindenek előtti a hangminőség, és teljesítménye is legyen azért, nem arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit mernek ráhazudni, hanem a valódi teljesítményre. (nem akarok hozzá külső erősítőt, saját maga szóljon jól.
2. legyen neki olyan vonalszintű kimenete ami annak a függvényében változik a hangereje hogy mekkora hangerőre csavarom a fejegységet. (mélynyomót akarok rákötni.
3. Jó lenne ha lenne rajt iPod/iPhone csatlakozó, de ez mellékes az első kettőhöz képest.
4. tudjam kifizetni
Kicsit sok egyszerre tudom, de hátha van ilyen. Milyen konkrét típust ajánlotok?
Köszönöm előre is!
Tyű:)
Olyan fejegységet szerintem nem kapsz, ami olcsó és ennyi kritériumnak megfelel. A drága fejegységeket is arra tervezik, hogy majd jön hozzá egy erősítő, a saját néveleges teljesítményük "kicsi". Olcsóbban is kijönnél és a végeredmény is jobb.
A hangminőség egyénfüggő, de én például Sony-t vennék. 25-35 ezer körül már találhatsz számodra megfelelőt, ami mindezeket tudja.
Teljesítményre meg szinte mindegyik nevesebb gyártóé ugyanazt adja. (NEM SAL meg MNC meg SCOTT és társaik, hanem BLAUPUNKT, KENWOOD, PIONEER, CLARION, ALPINE)
De mindegyiknek más a hangképe. Van amelyik pontosabb (SONY,ALPINE), van amelyik lágyabb hangzású(BLAUPUNKT).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!