Hogy kell kódolni a Blaupunkt Car300-as rádiót?
Figyelt kérdés
Most vettem kocsit és fogalmam nincs hogy kell kódolni, keresgettem a neten talltam is ezt azt de egyik sem akar működni. Egy kazettás régi cucc. Veszek másik fejegységet de addig nem oké így. Kódot már szereztem csak azt nem tudom hogy írjam be. Előre is köszönöm a segítségeteket!2013. máj. 12. 19:39
1/3 anonim válasza:
Szia!
Rádiót kikapcsolod- utána gyújtásra teszed az autót- AS gombot nyomod folyamatosan majd bekapcsolod a rádiót. Elvileg megjelenik 4kis csillag a kijelzőn. ekkor beírod a kódot így:
kód: 5231
5*1-es gomb
2*2-es gomb
3*3-as gomb
1*4-es gomb
Majd utána megint nyomod az AS-t folyamatosan míg nem sípol a hangszóró.
2/3 A kérdező kommentje:
És ha nem jelenik meg csillag? de sípolást az elején hallok. Aztán elkezdem írni a kódot de sehol semmit nem látni a kijelzőn. Friss aksi van benne, ez jelenthet valamit?
2013. máj. 12. 20:41
3/3 lui7013 válasza:
Nekem a 4 csillag helyett a 7 SAFE jelent meg.Bármit nyomtam,bármit csináltam,semmi.Jók ezek a Blaupunkt rádiók,csak kicsit kényesek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!