Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz vezetni egy Trabant...

Nehéz vezetni egy Trabant 601-et? Mennyi ciki a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a Trabantok, eddig még csak újabb autókat vezettem...

2013. júl. 15. 11:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

négyüteműt kell venni 50 lovast (1.1), ne a 26 lóerőst. (600 cm3)

ez is meg tud hibásodni, a gond az, hogy alig lehet beszerezni hozzá alkatrészt, sokszor neked kell szerelgetni, ami nem annyira nehéz mivel kőbalta szinte műszakilag.

2013. júl. 15. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:

A Trabant az Trabant.

Nem autó.. :D Ezt nem sértegetésből szokták mondani!

Nekem kezdő ízirájder koromban volt trabim. A trabizás olyan mintha külön kategória lenne. Ugy értem mintha azt mondanánk motorozás qvadozás gokártozás chopperozás trabizás. Egy életérzés.

A trabit nem nehéz vezetni ha rájössz a nyitjára.

kormányváltóba úgy vannak a sebességek hogy az a bajussz ki be tolható. Betolod le eggyes fel 2. kihúzod le 3 fel 4. baromi egyszerű amúgy az egész jármű. Emiatt pont olyan megbízható. Olcsó hozzá minden nem fogyaszt sokat.

Nem ciki szerintem eggyáltalán. Inkább olyan retrós..

Mindenesetre általában pont az olyan emberek fikázzák akik gyalogolnak meg semmilyük nincs.

A trabant szerethető kis autó.

És nézd az előnyeit.

Keveset fogyaszt.

Mindent kibir.

Nem kell félteni a fényezést.

Nem lopják el.

Nem ázol el.

Eltudod anyádnak vinni a kredencét vele.

olcsó fenntartani.

Elég egyedi formája van és kevés jön veled szembe.

Nem fog azért nem indulni reggel mert szétment benne a cdtpdi compjúter!!

Jah és nemigazán rohad mert nagyrésze duroplaszt.

Na jó a töréstesztje az elég gyenge ,de azzal az erőgéppel ami benne van úgyse tudsz száguldozni. max 90/110. De legalább nem küldik a 30ezres gyorshajtásról a bírságot.

2013. júl. 18. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Négyütemű szar az már egy dja azt amegerőszakolt változat. Pont nem az egész életérzést.

És a 2 üteművel 1-2 be szinte mindent le tudsz gyorsulni, :

60 ig.

2013. júl. 18. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
A rohadással azért vitatkoznék. :) Nekünk volt pár trabink, én azt tapasztaltam, hogy az újak sokkal jobban rohadtak. Faternak volt egy hetvenes évek beli, ami még fém lökhárítós volt, az egész jól tartotta magát. Az enyém 89-es volt, a tornyok körbe voltak rohadva. Valamikor a 2004-5 körül volt az enyém, addigra valaki már cserélte rajta a küszöböket. A hattyúnyaknak nevezett rész szokott még elrohadni. A külső, tartószerepet nem ellátó panelek mondjuk tényleg nem rozsdásodnak. :)
2013. júl. 18. 15:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, remélem hamarosan a már én is tapasztalatokat írok róla és nem pedig kérek :D
2013. júl. 18. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!