Ti milyen autót vennétek 300. 000Ft-ig?
Fő szempontok: alacsony fenntartási költségek,jó fogyasztás,benzines,megbízhatóság
Suzuki Swift,Opel Corsa B,Fiat Punto,Peugeot 106,Citroen Saxo,Renault Clio,
Nem fognak hinni nekem, de Stift 1.0GL-em van 14 éve és nem annyit eszik, mint a gyári adat. Eleinte 7-9 litert evett, most, hogy öregebb 5.6-6.5liter között.
Viszont a szerény véleményem az, hogy a 1.3-as kevesebbet eszik.
Fenntartási költségek a következőek éves szinten: kb 20-50ezer.
11-es, márpedig hihető a dolog, ugyanis sok autónak ha bejáródik a motorja, pont azért fogyaszt kevesebbet a gyári adatnál!
Amúgy a kérdésre válaszolva én se vennék egyet se ezek közül! Alfa Romeo 164 Super a zsánerem, de Opel Astra F sincs kizárva! :)
Egyszerűbb a magyarázat.
1.
Amikor új, akkor jobban szorul az alkatrész a motorban.
(7-9 liter, meg azért nem 8-9 liter.)
2.
Szokásom szerint én nem indultam el a minimális üzemi hőfok előtt, tehát ilyenkor nem számol az óra.
3.
Mostanában meg nem használom városban, ez is közrejátszik.
***HELÓ...****
Az attól függ milyen sofőr vagy??
Nézz magadba és a lehetőségeid mérd fel reálisan és tudni fogod mi kell neked.
Ha a fogyasztás a leglényegesebb akkor dízel opel asztra.
Ha a megbízhatóság akkor suzuki
ha pakolhatóság akkor peugeot..
Ha töröd vágod az autókat akkor opel astra ,mert olcsó hozzá és sok van.
B corsával nem mész sokra mert ugyanaz a motor van benne mint az astrában és még kicsi is.
Egy autó méretene tévesszen meg. Attól hogy kissebb egy autó nem fogyaszt kevesebbet. Pl kispolszki 8 liter me merci vitó kisbusz 5 liter. fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!