Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen autót vennétek?

Ti milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés

Első autom szeretném megvenni igzábol az lenne az egyetlen autó a családba mert anyámnak nincs barátnőmnek nincs jogsija (éllettársam) azért irom hogy tudjátok kb az igényeket :D.

van rá ugy átirással 650.000 Ft om.

Én a Deawoo Kalosokat nézegettem meg a Suzuki Wagonr+,Igniseket.

Szeretnék ha lehet elektromos ablakot elől meg szervot.

Ha irnátok véleményt meg köszöném :D meg mennyi lesz a biztositásom?(Pesti vagyok 25 éves) meg jo ha van benne gáz üzzem mod?Nem káros a motornak?Sokkal olcsobb?

2013. jún. 25. 03:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Igazából Ok nagyon tetszenek...valakinek vélemény?

2013. jún. 25. 03:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Max 700.000 Ft legyen mindennel :D annál tobbet nem tudok rá szánni :(.
2013. jún. 25. 03:56
 3/11 anonim ***** válasza:

5-600 000 körül már kapni klímás 1.4es Kalost is, inkább olyat nézz.

Ugyanennyiért van 1.3-as klímás ABS-es légzsákos WagonR+-is. Amelyik neked szimpatikusabb, azt válaszd.

2013. jún. 25. 05:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha 700.000 a max, 500-550 körül álj meg. A szervó OK, de az elektromos ablak óta nagyobb parasztvakítást még nem nagyon láttam - nyílván jó, ha van, de ne ezen múljon már, milyen autót veszel, pláne ne az olcsó kategóriában (mondjuk valószínűleg ennyiért lesz). A Kalos nem volt rossz járgány, de én fenntartásokkal kezelném. WagonR+ már strapabíróbb kocsi nagy általánosságban, de nem szabad minden szépnek látszó példányt tuti vételnek aposztrofálni. Autógáz meg szintén jó ha van, károsítani akkor károsíthat bármit is, ha a motor tervezése során nem nagyon számoltak ezzel a lehetőséggel, általában BMW motoroknál szokott előfordulni e miatt hiba, de a fiatalabb autók bírják, meg akad egy pár híresen erre alkalmas típus. Ettől független városban ráadásul kis motorra szerintem tök felesleges, mert elég sokat rá kell fizetni a vételárnál és évente kell vizsgáztatni is - ha használnád évi minimum 25.000 kilométerre az autót akkor talán. Maradj a benzines vagy a dízel mellett.

Honda Logo: [link]

Citroen Saxo: [link]

Ford Fiesta: [link]

Renault Clio: [link]

Opel Corsa: [link]

Fiat Punto: [link]

Suzuki Swift: [link]

Peugeot 206: [link]

2013. jún. 25. 06:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) de itt az oldalon azt olvastam hogy ne nagyon vegyek Francia autot mert az elektronika elromlik....főleg a 206 os ba :( pedig nagyon tetszik.
2013. jún. 25. 07:28
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
"Itt az oldalon" azt is biztos olvashatod, hogy az összes rendőr valójában minket megfigyelő földönkívűli hüllő, meg hogy Isten valójában egy rózsaszín elefánt, úgyhogy nem kell mindent elhinni, amit írnak. Márcsak azért sem, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ide általában elvakult márka-fanatikusok vagy hozzá-nem-értó kóklerek is igen gyakran szeretnek írogatni. Ennek a fejtegetésnek, hogy román/német/japán/koreai/francia/svéd/olasz/stb. azért nincs értelme, mert ma már csak külsőségekben jelentkezik ez a nemzeti identitás, a belsőben egyáltalán nem (szinte mindegyikben Bosch elektronika van). Ha megkapja a kellő törődést, akkor nem érhetnek meglepetések.
2013. jún. 25. 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

# 6

Ebben igazad is lehetne, csak nem a jelenlegi kérdésnél. Biztos jók a mai francia kocsik is, de mivel átírással együtt 650 000 forintról beszélünk így nem hiszem hogy új autóban gondolkodik a kérdező, hanem inkább 10 éven felüliek jöhetnek inkább szóba. Én valami japánt, vagy japán motoros kocsit vennék. Isuzu td Opel is ezért a pénzért már akár jó döntés is lehet.

pl.:

[link]

2013. jún. 25. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább suzuki.

A Daewoo problémás és gusztustalan.

A Suzuki tudatos vevő autója,akinek csak használati tárgy kell.

2013. jún. 25. 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:
#7: Amit írtam az nem csak most, de 10-15-20-25... évvel ezelőtt is igaz volt. Nem hidrós/boxer motoros/összkerekes ördöngősségről beszélünk, hanem átlagos autókról - aki akarja egy ilyet saját maga is szervizelhet otthon, mert minden forrás megvan hozzá, de néha napján autószerelőnél átnézetni sem egy vagyon. Márpedig ha rendesen karbantartva, akkor sokkal valószínűtlenebb akármiféle hiba, legyen szó német/japán/franci/olasz/stb. autóról. Viszont Magyarországon a többség még a KRESZ-ben előírt napi első kötelező ellenőrzést sem végzi el, hanem elvárja, hogy az autó 0 törődéssel vigye mindenhova. Aztán már csak azt veszi észre, ha félrehúz az autó vagy kopog/füstöl a motor. Így nem csoda, hogy könnyebben alakul ki bármiféle márkáról vagy típusról negatív kép...
2013. jún. 26. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen de ez a kép ugyanolyan feltételek mellett alakult ki a francia kocsikról mint amilyen feltételekkel tartották a német illetve a japán kocsikat. Nekem nincs tapasztalatom az öreg francia kocsikkal és nem is lesz. Azért vannak előítéleteim mert már túl sokan állították az általad említett kocsikról hogy bajosak.
2013. jún. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!