Ti milyen autót vennétek?
Első autom szeretném megvenni igzábol az lenne az egyetlen autó a családba mert anyámnak nincs barátnőmnek nincs jogsija (éllettársam) azért irom hogy tudjátok kb az igényeket :D.
van rá ugy átirással 650.000 Ft om.
Én a Deawoo Kalosokat nézegettem meg a Suzuki Wagonr+,Igniseket.
Szeretnék ha lehet elektromos ablakot elől meg szervot.
Ha irnátok véleményt meg köszöném :D meg mennyi lesz a biztositásom?(Pesti vagyok 25 éves) meg jo ha van benne gáz üzzem mod?Nem káros a motornak?Sokkal olcsobb?
5-600 000 körül már kapni klímás 1.4es Kalost is, inkább olyat nézz.
Ugyanennyiért van 1.3-as klímás ABS-es légzsákos WagonR+-is. Amelyik neked szimpatikusabb, azt válaszd.
Ha 700.000 a max, 500-550 körül álj meg. A szervó OK, de az elektromos ablak óta nagyobb parasztvakítást még nem nagyon láttam - nyílván jó, ha van, de ne ezen múljon már, milyen autót veszel, pláne ne az olcsó kategóriában (mondjuk valószínűleg ennyiért lesz). A Kalos nem volt rossz járgány, de én fenntartásokkal kezelném. WagonR+ már strapabíróbb kocsi nagy általánosságban, de nem szabad minden szépnek látszó példányt tuti vételnek aposztrofálni. Autógáz meg szintén jó ha van, károsítani akkor károsíthat bármit is, ha a motor tervezése során nem nagyon számoltak ezzel a lehetőséggel, általában BMW motoroknál szokott előfordulni e miatt hiba, de a fiatalabb autók bírják, meg akad egy pár híresen erre alkalmas típus. Ettől független városban ráadásul kis motorra szerintem tök felesleges, mert elég sokat rá kell fizetni a vételárnál és évente kell vizsgáztatni is - ha használnád évi minimum 25.000 kilométerre az autót akkor talán. Maradj a benzines vagy a dízel mellett.
Honda Logo: [link]
Citroen Saxo: [link]
Ford Fiesta: [link]
Renault Clio: [link]
Opel Corsa: [link]
Fiat Punto: [link]
Suzuki Swift: [link]
Peugeot 206: [link]
# 6
Ebben igazad is lehetne, csak nem a jelenlegi kérdésnél. Biztos jók a mai francia kocsik is, de mivel átírással együtt 650 000 forintról beszélünk így nem hiszem hogy új autóban gondolkodik a kérdező, hanem inkább 10 éven felüliek jöhetnek inkább szóba. Én valami japánt, vagy japán motoros kocsit vennék. Isuzu td Opel is ezért a pénzért már akár jó döntés is lehet.
pl.:
Szerintem inkább suzuki.
A Daewoo problémás és gusztustalan.
A Suzuki tudatos vevő autója,akinek csak használati tárgy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!