Ti milyen autót vennétek?
Figyelt kérdés
Első autom szeretném megvenni igzábol az lenne az egyetlen autó a családba mert anyámnak nincs barátnőmnek nincs jogsija (éllettársam) azért irom hogy tudjátok kb az igényeket :D.
van rá ugy átirással 650.000 Ft om.
Én a Deawoo Kalosokat nézegettem meg a Suzuki Wagonr+,Igniseket.
Szeretnék ha lehet elektromos ablakot elől meg szervot.
Ha irnátok véleményt meg köszöném :D meg mennyi lesz a biztositásom?(Pesti vagyok 25 éves) meg jo ha van benne gáz üzzem mod?Nem káros a motornak?Sokkal olcsobb?
2013. jún. 25. 03:43
11/11 anonim válasza:
S melyik általam említett kocsi lenne bajos? A Saxo, a Clio, a Logo, netán a Corsa? Kevés megbízhatóbb kocsi van ezeknél a kategóriában, de a 206, Punto vagy Fiesta sem egy problémás szerkezet. Minden autóról lehet hallani, hogy "bajos", de az nem azért lesz olyan, mert francia/német/japán cég terméke és had ne soroljam végig megint az összes nemzetet amelyekkel szemben léteznek előítéletek. Igen, vannak rossz konstrukciók (minden márkánál kivétel nélkül), s épp ezért butaság azt mondani, hogy a német jobb mint az olasz vagy a japán jobb mint a francia, stb. Ezen kisautók között ráadásul szinte alig van különbség, nem sokat kell költeni rájuk - megkockáztatom, hogy például egy Vectra fenntartása azért mindegyiknél drágább lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!