Nem kapható már újonnan suzuki wagonR+ üzletben vagy autókereskedésben? Tovább lent.
Újonnan már nem kapható.
Hát max a Splash-t lehet hasonlónak említeni, de az se az utódja, csak hasonlóan kicsi, és magas építésű.
A WagonR+ régen kb 2 millió ft-ba került (alapár). Ezt ma azt hiszem csak az új Dacia-k teljesítik (akörül mozog az új alapár).
Ezek közül a Logan vagy a Sandero jöhet akkor szóba. A Logan nagyobb, a Sandero kisebb kocsi. Szerintem neked akkor az utóbbi lesz jó, még az is nagyobb, mint a WagonR volt. Felszereltsége is jobbnak kell lennie, mint a Suzukiké, mert mégis csak van kb 10 év köztük.
Ilyen a Logan: [link]
Ilyen a Sandero: [link]
Amúgy ezek a Renault égisze alatt gyártott kocsik, már semmi közük a régi Dacia-khoz (csak a név).
Sajnos eladtam a wagonomat, ami életem egyik legnagyobb baklövése volt.
Viszont... szeretnék én is egy ugyanolyant.Mondhatnánk az Agilát, de az sincs újban..marad a Skoda gyár tök azonos kinézetű kocsja, csak annyira ritka, hogy még a nevét sem tudom...
a WagonR+ verhetetlen volt raktérben(ja, és automata volt az enyém, vonóhoroggal.)
nincs (már) ebben semmi érdekes.. figyelnek..
pontosabban automatika figyeli a tárgyat, és annak megfelelő reklámot nyom...
ezzel együtt kell élni, de nyugi, lesz ez még cifrább is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!