Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autókereskedésben alkudni?

Autókereskedésben alkudni?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de autókereskedésben lehet alkudni?

Ha ki van írva rá egy x összeg, akkor az fix vagy irányár?

2012. jún. 4. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Kötelező alkudni.
2012. jún. 4. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

az autó kereskedésben KELL alkudni a kereskedő meg sértődne ha nem alkudoznál, lehet szóba sem állna veled mert komolytalannak tartana, szóval gusztustalan módon próbálkozni kell kb 30% mínuszról kell indítani aztán jöhet a kemény szócsata,

én annak idején 1,699M- ról lealkudtam 1,5-re plussz pótkerék emelő mert az nem volt a kocsiban

2012. jún. 4. 19:35
 3/7 smitwesson ***** válasza:
56%
Kb 3-4% - ot lehet de erőszakosnak és pofátlannak kell lennünk mert ilyenkor a nepper zsebéből húzzuk ki a lóvét
2012. jún. 4. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Természetesen lehet. Próbálj meg minél több hibát megtalálni az autón, hogy legyen rá jó alapod is. Sokan nem tudják, de új autó vásárlásánál is ki lehet alkudni kedvezményeket.
2012. jún. 4. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
én is próbáltam nem sikerült :( a kocsi viszonylag jó árban volt jó volt jól is nézett ki tehát van amikor a piaci árhoz képest kedvező az ár akkor túl sok értelme nincs így vittek el az orrom elől vagy három autót, de megérte húznom az időt mert ami most van az is jó, tehát nem kell stresszleni, ha kiszemelt autót elviszik lesz helyette másik.
2012. jún. 5. 06:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbálkozok majd minél jobban :)
2012. jún. 5. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
már bele van kalkulálva az alku is az árba.
2012. jún. 5. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!