Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autókereskedésben hol...

Egy autókereskedésben hol tartják az autók kulcsát?

Figyelt kérdés
Gondolok pl. egy ilyenre hogy Wallis vagy valami. Nem arra kell hogy autót lopjak.:D
2013. ápr. 22. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem mindegy?
2013. ápr. 22. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
A szekrényben.
2013. ápr. 22. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Én legutoljára Hollandiában vettem autót egy helyi kereskedésben, a főnök asztalának fiókjában volt a kulcs.

Egy a hátsó udvarban álló autó után érdeklődtünk, kezünkbe nyomták a kulcsot hogy tessék próbálgasd :D

Simán elmehettünk volna vele, persze messzire biztos nem jutottunk volna. Ha jól sejtem Magyarországon azért jönnek utánad és figyelnek rád, már ha egyáltalán a kezedbe merik adni.

2013. ápr. 22. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyen volt nálam is Magyarországon.

Igaz előtte már láttam az autót, próbakörön is voltunk. Az eladó a kezembe nyomta a kulcsot, amikor még egyszer visszamentem megnézni vétel előtt. Beindíthattam, mindent csinálhattam vele egyedül, nem jött utánam.

Ha nagyon akartam volna, elhajthattam volna vele, de nem sok értelme lett volna, eszembe se jutott.

Amúgy előtte a kereskedés iroda-konténerében volt valami fiókban.

2013. ápr. 22. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen kulcsszekrényben vannak.

[link]

2013. ápr. 23. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
de akkor az ottani akár több mint száz autónak egy akkora szekrényben van a kulcsa vagy hogy? ne haragudjatok de nagyon nem értem ezt:D
2013. ápr. 25. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!