Van egy Opel Astra f autóm és az antenna állandóan lecsúszik. Mit tudok vele csinálni? Infok lent.
Nekem astra f sedanom van, hasonló problémával. Az antennát a csomagtér burkolatának megbontásával lehet belülről elérni. Kicserélni viszont nem egyszerű, mivel:
- Bontókban nincs antenna, azt mindig elkapkodják, vagy már eleve csak töröttet, sérültet, beszorultat stb. találnak a beérkező autókban
- autóalkatrészboltokban nem nagyon van ilyen akatrész, hiszen nem egy jellegzetesen fogyó-kopó, cserélendő akatrész
- az új antenna horror áron van kb. 10-12e Ft (ha valaki ettől olcsóbban talál akkor szóljon nekem is :-)
Ki lehet cseréni nem gyári antennára, de akkor a kábelt át kell húzni az egész autón, (sok helyen szétbontva) vagy pedig egy csomó féle adapter kell toldozgatni az egymással nem kompatibilis kábel-antenna-rádió csatlakozás pontokba. A kuplungot valahogyan könnyebben és hamarabb cseréltük ki...
Sziasztok!
Antennát találtam (nálam most lenne esedékes a csere), de a konkrét munkafolyamat engem is aggaszt!:) Nem jelent meg azóta valami antenna cserés kézikönyv mazsoláknak, vagy hasonló?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!