25 hetes kismama vagyok, visszeresedik a lábam. Ma voltam érsebésznél és írt fel fáslit. Amit combtőig kell tekerni. Igazából állandóan lecsúszik, pedig jól feltekerem. Miért?
Figyelt kérdés
A lábam ugye nem annyira izmos, de 65 kiló, 170 cm vagyok, szóval még térd fölött 20 centiig egész jól betekerem, nem gyűrődik, de nap közben beráncosodik.
Mit csináljak?
2010. aug. 28. 00:26
1/7 anonim válasza:
Vegyél rá kompressziós harisnyát, anyu is azt használ pont azért, mert a fásli midnig lecsúszik neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Van külön kismamáknak is?
2010. aug. 28. 11:29
3/7 anonim válasza:
Nekem az érsebészeten írta fel a doki a kompressziós harisnyanadrágot, nekem is visszeresedik a lábam, főleg a bal. Mivel még nyár volt, ezért kaptam térdzoknit is. A knadrág természetesen kismama, ja és a gyógyászati segédeszközboltban kapható. Vény nélkül nagyon drága, ezért írasd fel a dokival.
Érdemes lenne mondani a dokinak, h kílódjon Ő ezzel a fáslival! :(
Szép babavárást kívánok neked!
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok: azt felejtettem el írni még neked, hogy most vagyok a 26.hétben.
5/7 A kérdező kommentje:
Meg tudbád írni mennyibe került vénnyel illetve anélkül?
2010. aug. 30. 00:19
6/7 A kérdező kommentje:
Meg tudnád még azt írni, hogy milyen fajta és hány denes,? Milyen vastag?
Köszönöm
2010. aug. 30. 08:51
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült venni harisnyát. Scudotex, 70 den-es és 2700ft volt.
Köszönöm
2010. aug. 31. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!