Melyik sebváltót szeretitek? MANUÁLIS, VAGY AUTÓMATA? JA. és miért azt?
MURPHI
MANUÁLIS 9
AUTOMATA 7
nem tudom mi lett az előső hozzászolásommal:P...
kiegészítem...
MURPHI egyik törvénye :P
ma 09:17-es vagyok! :)
Igen, ahogy mondod: Murphy.
Valahogy az automatánál az a rengeteg automatizált ketyere elrémiszt. Annyi minden meghibásodhat, és onnantól kezdve már tök mindegy, ott maradsz, ahol vagy. Egy-két apróbb hiba a manuálisnál még otthon orvosolható, de az automatát viheted a szervizbe és örülhetsz ha megcsinálják a beviteltől számított két napon belül.
nos a családunkban van két seat. egy cordoba ami manuális és egy DSG altea. az alteába beletettem 195ezret már gond nélkül. a cordoba pedig 160 ezernél áll a szervízben mert 2 HÓNAPJA nem tudják normálisan megcsinálni a váltóját.
Ennyit a manuális könnyen szerelhetőségéről...
(kapott új kuplungot, új váltót, most a rudazatot cserélik)
TEGNAP 13:20-asnak...
Ha nem tudják, h mi a baja... akkor még szép, h annyi időt vesz igénybe a javítás... most találgassák, ameddig eltaláálják, h mi a baja??? veled meg kicseréltetnek mindent... vagy talán minden egyszerre romlott el???
még 1-2 hónap, s kicseréltetik veled az egéssz autót...
MANUÁLIS 11
AUTOMATA 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!