Melyik sebváltót szeretitek? MANUÁLIS, VAGY AUTÓMATA? JA. és miért azt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 07:23
1/32 anonim válasza:
Manuálist, mert még sose próbáltam autómatát :)
Meg szeretem működtetni a dolgokat, jobb mint csak használni. De persze az is lehet, hogy kipróbálnék egy automatát és beleszeretnék, de semmi bajom a váltással. Így inkább én vezetem a kocsit.
2/32 anonim válasza:
Én az autómatát.Megszerettem, pont mint az elektromos ablakemelőt,soha többet kurblis ablakemelő.
3/32 anonim válasza:
Egyszer vezettem automata kocsit, nagyon furcsa volt, sokkal jobb a manuális. De biztosan csak megszokás kérdése az egész. Mondjuk attól tartanék, hogy ha megszokom az automata kocsit, nem tudok többet manuálist vezetni. Nő vagyok!
4/32 anonim válasza:
Szintén nő vagyok és a manuálisat. Vezettem már automata váltós autót, és nagyon zavart, hogy nem tudok váltogatni, hamarabb "eluntam" a vezetést. Manuálison tanultam meg vezetni és jó a tudat, hogy kézben tartom a dolgokat. A párommal már beszéltünk erről és mondtam, hogyha új autót vennénk, én akkor is ragaszkodnék a manuális váltóhoz. Az ablakemelő kérdése számomra pedig huszadrangú dolog egy autóban...
5/32 anonim válasza:
Mindkettőt vezettem sok tízezer kilométeren át, most épp manuális van, nagyon finom kulisszájú, de egy hagyományos 4 sebességes automatánál nincs jobb a világon!
6/32 anonim válasza:
A manuálisra szavazok. A páromnak automata van, hosszú hónapokba telt, mire rá tudott venni, hogy legalább próbáljam ki. Nekem uncsinak tűnik. :)
7/32 anonim válasza:
A manuális váltót szeretem, de a duplakuplungos robotizált is nagyon bejön. A hagyományos, hidrodinamikus automata viszont számomra nagyon nem volt meggyőző.
8/32 anonim válasza:
az automatára szavazok - a pesti dugókban ezzel nem rohad le a kezem, mint a manuálisnál az egyes-kettes-üresbe váltogatásnál
28/L
9/32 anonim válasza:
Manuális.....Imádok gyorsulni ,huzatnia motort a halálba,gyorsulásokra járni
19/F
10/32 anonim válasza:
11:05 látszik,hogy még gyerek vagy és nem te dolgozol a kocsiért.
a kérdésre válaszolva, nekem 5 sebességes automata terepjárom van (4.0 benzines) és imádom. 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!