Szerintetek egy VW Golf mennyire bírná a hosszú távot? (Szombathely-Budapest) heti 1x mennék vele, autópályán folyamatos 100-130km/h mennyire birná?
Figyelt kérdés
Melyik motort ajánlanátok bele?benzin vagy dizel?1.4,1.6,1.8 vagy 1.9?2013. júl. 11. 13:14
1/10 A kérdező kommentje:
Golf4*
2013. júl. 11. 13:17
2/10 anonim válasza:
Az hogy mennyire birja a hosszú tévot az nem tipus ,hanem állapot föggő. Hosszú utakra én dizelt választanák.
4/10 anonim válasza:
Ez meg se szabadna kottyannia neki.
Én Budapest-Pécs között járok hetente oda-vissza az M6-oson. Oda-vissza háztól házig ez olyan 480 km és megyek hóban meg nyáron a 40 fokban is.
Igaz, nekem más autóm van, Opel Astra H 1.7 CDTI és már nem fiatal 8 éves közel 200.000 futott km-rel. Tempomatot berakom 140-re óra szerint. És tényleg szinte meg se érzi az autó. Komoly műszaki gondom még nem volt.
Jó, tudom a IV-es Golf régebbi konstrukció, de akkor is bírnia kell.
5/10 anonim válasza:
Az 1.9-es TDI-nek meg sem kottyan, 130 km/h-vel körbeutzhatod vele a földet is. Amivel baj van, hogy általában sok kilómétert van bennük, nehogy majd otthagyjon az út szélén. Bár ez nem jellemző erre az autóra, tudok olyat, aki rendszeresen jár Németbe ilyen autóval, és megy gyorsabban is.
7/10 anonim válasza:
az 1.6 benzin sem rossz motor. 1.4 már gyengécske hozzá
9/10 anonim válasza:
Hosszútávra 1.9tdi :) nem tudom, hogy PD vagy sima tartósabb, de az biztos, hogy 6-os váltó csak PD-ben van ami valljuk be eléggé lutri... bele lehet nyúlni könnyen egy lelakott tekergetett darabba ami szerintem nem szerencsés:S
10/10 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy nekem 1.4 van, de azt nem ajánlom hosszú távra, inkább városban ugrálni jó
viszont van egy nagy előnye, hogy úgy viselkedik mint egy dízel: a nyomatékot 1500-2800ig adja le, fölé pörgetni felesleges... nem egy erőművész de városi járkálásra tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!