Suzuki swift 1.3 check engine folyamatos világitása vagy villogása jelez hibát?
Figyelt kérdés
Amikor megvettem, nem volt műszerfalvilágitás. Nem gond, otthon biztositékcsere, és kész. Azóta folyamatosan világit a check engine, és nem tudom, hogy ez hibajel vagy ha villogna, az lenne hiba.2012. nov. 17. 09:29
1/7 anonim válasza:
Ha világít vagy villog akkor valami hiba van a motorban. Vidd el egy szerelőhöz.
2/7 anonim válasza:
Alap, hogy ha valami sárgán vagy pirosan világít a műszerfalon az hibát jelent!
Nem véletlenül rakott kiégett biztosítékot bele az eladó!
A check engine egy csomó hibát jelezhet, köztük olyanokat is mint EGR szelep hiba, vagy katalizátor hiba, amik nem a legolcsóbb dolgok!
Én visszavinném az eladóhoz!
3/7 anonim válasza:
Mivel az eladó egy g*ci volt és így akart téged átb*szni, én a helyedbe azonnal visszavinném a kocsit és visszakérném a pénzt! Ha te emiatt balesetezel, vagy valami bajod történik akkor az az ő felelőssége (is) lesz! Mert tudatában volt, hogy sz*rt adott el!
Egyébként kereskedőtől, vagy magánszemélytől vetted a kocsit?
4/7 anonim válasza:
Azért nem kell eggyböl az eladóhoz rohanni. Egy 4 vm es vezeték darabbal házilag 1 perc alatt ki lehet villogtatni a hibakódot. Lehet csak valami apróság.Nekem például volt hogy egy hőmérséklet jeladóról csuszott le csak a csatlakozó,és azért jelzett.
5/7 anonim válasza:
Ha nem lenne komoly hibája, akkor az eladó nem titkolta volna el, és nem rak kiégett biztosítékot be, hogy ne látsszon a hibajelzés!
6/7 anonim válasza:
nekem is állandóan világít de nem foglalkozom vele, lehet mert kivan belőle vágva a katalizátor.
7/7 anonim válasza:
az eladó átvágott..ő tudta, hogy nagy gáz lehet... a szervízben kiolvassák a hibakódot, és megmondják mibe fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!