Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1.3 check engine...

Suzuki swift 1.3 check engine folyamatos világitása vagy villogása jelez hibát?

Figyelt kérdés
Amikor megvettem, nem volt műszerfalvilágitás. Nem gond, otthon biztositékcsere, és kész. Azóta folyamatosan világit a check engine, és nem tudom, hogy ez hibajel vagy ha villogna, az lenne hiba.

2012. nov. 17. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha világít vagy villog akkor valami hiba van a motorban. Vidd el egy szerelőhöz.
2012. nov. 17. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Alap, hogy ha valami sárgán vagy pirosan világít a műszerfalon az hibát jelent!

Nem véletlenül rakott kiégett biztosítékot bele az eladó!

A check engine egy csomó hibát jelezhet, köztük olyanokat is mint EGR szelep hiba, vagy katalizátor hiba, amik nem a legolcsóbb dolgok!

Én visszavinném az eladóhoz!

2012. nov. 17. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az eladó egy g*ci volt és így akart téged átb*szni, én a helyedbe azonnal visszavinném a kocsit és visszakérném a pénzt! Ha te emiatt balesetezel, vagy valami bajod történik akkor az az ő felelőssége (is) lesz! Mert tudatában volt, hogy sz*rt adott el!

Egyébként kereskedőtől, vagy magánszemélytől vetted a kocsit?

2012. nov. 17. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Azért nem kell eggyböl az eladóhoz rohanni. Egy 4 vm es vezeték darabbal házilag 1 perc alatt ki lehet villogtatni a hibakódot. Lehet csak valami apróság.Nekem például volt hogy egy hőmérséklet jeladóról csuszott le csak a csatlakozó,és azért jelzett.
2012. nov. 20. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne komoly hibája, akkor az eladó nem titkolta volna el, és nem rak kiégett biztosítékot be, hogy ne látsszon a hibajelzés!
2012. nov. 20. 19:09
 6/7 anonim válasza:
nekem is állandóan világít de nem foglalkozom vele, lehet mert kivan belőle vágva a katalizátor.
2012. nov. 25. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
az eladó átvágott..ő tudta, hogy nagy gáz lehet... a szervízben kiolvassák a hibakódot, és megmondják mibe fáj...
2012. nov. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!