Rám tapadt egy autó, mérhettek?
Tegnap este totál rám tapadt egy fekete kombi passat, jött a seggembe, és követett a legkisebb mellékutcákba is. Tökre beparáztam és leráztam nagy nehezen.
Tegyük fel, hogy egy civil rendőrautó volt, és gondolta, hogy megbüntet így.
Helyszínit kellett volna kapjak? Vagy küldhet így csekket ha esetleg olyan lézer volt bent, amivel mozgás közben tud mérni?
Vagy csak valaki jól megszívatott?
Előzővel egyetértek.
Én csak autópályán szoktam azt csinálni, hogy beállok olyan után megfelelő követési távot tartva, aki megy egy jó 130-135-ös tempót. Akkor nem annyira unalmas a hosszú út. Meg nem kell annyira figyelnem, csak arra hogy tartsam hozzá képest a távolságot. Bár lehet hogy pont ezzel idegesítem az előttem lévőt, erre még nem gondoltam...
Hát az tuti nem trafizott.
Csak van egy-egy ilyen hülye ember, aki ezzel szórakozik. És mikor nekimegy a másiknak, akkor meg ő van felháborodva.
Ha rendőr lett volna, nem rázod le.
Mellesleg rendőr ilyet nem csinál, mert egyrészt veszélyes rá nézve is, másrészt ha büntetni akar, akkor biztos talál az autódon valamit, amibe beleköthet.
nem hiszem, hogy pont arra volt az útja, mert az autó amivel mentem, 245le és sportban padlót nyomtam de jött utánam, mint ha üldözne...
de akkor lehet hogy csak néhány hülye szórakozott, pedig senkinek nem okoztam kellemetlenséget, biztos csak kinézték az autót, látszik, hogy erős
amúgy ezért jutott eszembe a zsarus dolog:
2012-es Audi A6 V6 tdi quattro
nem is az enyém csak kölcsön kaptam, ezért külön paráztam, hogy amiatt az idióta miatt baja lehet
amúgy nem bosszantottam fel, a közelemben se volt senki, piros lámpánál is én álltam elöl és nem szarakodtam, tényleg tök normálisan mentem
Akkor gondolom szegények lehettek és vérszemet kaptak egy nagyon drága autóra. Sokan utálják a gazdagokat h nekik miért jó, másnak miért szar. Bár egy 2012-es Audi A6 azért elég komoly autó, nem semmi h így szórakoznak vele, kitudja ki ül az ilyen autóban. Esetleg lehet h pont azt akarták h kiszállj, mert kiakartak rabolni. Ez tűnik még a legvalószínűbbnek. Látták h drága autó, biztos van pénze a benne ülőnek.
Esetleg nem tudom kié az autó, lehet a tulajával van gondjuk, aztán felismerték az autót.
Merre volt ez helyileg pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!