Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rám tapadt egy autó, mérhettek?

Rám tapadt egy autó, mérhettek?

Figyelt kérdés

Tegnap este totál rám tapadt egy fekete kombi passat, jött a seggembe, és követett a legkisebb mellékutcákba is. Tökre beparáztam és leráztam nagy nehezen.

Tegyük fel, hogy egy civil rendőrautó volt, és gondolta, hogy megbüntet így.

Helyszínit kellett volna kapjak? Vagy küldhet így csekket ha esetleg olyan lézer volt bent, amivel mozgás közben tud mérni?

Vagy csak valaki jól megszívatott?

2013. júl. 11. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak simán arra volt az úti célja, amerre te mentél és sietett? Tehát tolt, hogy menjél már-menjél már. Esetleg néhány fiatal szórakozott az autósokkal. Tuti nem rendőrautó volt, azoknak nem ez a módszerük. Be is bszna.
2013. júl. 11. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Előzővel egyetértek.

Én csak autópályán szoktam azt csinálni, hogy beállok olyan után megfelelő követési távot tartva, aki megy egy jó 130-135-ös tempót. Akkor nem annyira unalmas a hosszú út. Meg nem kell annyira figyelnem, csak arra hogy tartsam hozzá képest a távolságot. Bár lehet hogy pont ezzel idegesítem az előttem lévőt, erre még nem gondoltam...

2013. júl. 11. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát az tuti nem trafizott.

Csak van egy-egy ilyen hülye ember, aki ezzel szórakozik. És mikor nekimegy a másiknak, akkor meg ő van felháborodva.

2013. júl. 11. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha rendőr lett volna, nem rázod le.

Mellesleg rendőr ilyet nem csinál, mert egyrészt veszélyes rá nézve is, másrészt ha büntetni akar, akkor biztos talál az autódon valamit, amibe beleköthet.

2013. júl. 11. 15:01
 5/11 A kérdező kommentje:

nem hiszem, hogy pont arra volt az útja, mert az autó amivel mentem, 245le és sportban padlót nyomtam de jött utánam, mint ha üldözne...

de akkor lehet hogy csak néhány hülye szórakozott, pedig senkinek nem okoztam kellemetlenséget, biztos csak kinézték az autót, látszik, hogy erős

amúgy ezért jutott eszembe a zsarus dolog:

[link]

2013. júl. 11. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg szabad kérdezni, hogy milyen típusú autó?
2013. júl. 11. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Jézusom. Ez a cikk nagyon durva. Látom nagyon kell a pénz a zsernyákoknak, elképesztő. Velem most is volt a héten, hogy tolt, vagyis tolt volna egy autó, de lesz@rtam. Beállítottam a tempomatot h még véletlenül se menjek többel. Engem nem érdekelnek az ilyenek. Szomorú h már itt tartunk ebben a szánalmas országban h a rendőrök hajszolják veszélyhelyzetekbe az autóst, kizárólag azért h megbüntessék. De mit is várunk, mikor télen azért is büntették az embereket, mikor a jeges útról, amit csesztek takarítani, árokba csúsztak. Szánalmas ez az egész.
2013. júl. 11. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy előtte valamivel fel..sztad az idegeit? Hirtelen kifordultál elé vagy ráfékeztél, ilyesmi, mert az ilyeneket én is szoktam néha így "bűntetni"
2013. júl. 11. 19:12
 9/11 A kérdező kommentje:

2012-es Audi A6 V6 tdi quattro

nem is az enyém csak kölcsön kaptam, ezért külön paráztam, hogy amiatt az idióta miatt baja lehet

amúgy nem bosszantottam fel, a közelemben se volt senki, piros lámpánál is én álltam elöl és nem szarakodtam, tényleg tök normálisan mentem

2013. júl. 11. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom szegények lehettek és vérszemet kaptak egy nagyon drága autóra. Sokan utálják a gazdagokat h nekik miért jó, másnak miért szar. Bár egy 2012-es Audi A6 azért elég komoly autó, nem semmi h így szórakoznak vele, kitudja ki ül az ilyen autóban. Esetleg lehet h pont azt akarták h kiszállj, mert kiakartak rabolni. Ez tűnik még a legvalószínűbbnek. Látták h drága autó, biztos van pénze a benne ülőnek.

Esetleg nem tudom kié az autó, lehet a tulajával van gondjuk, aztán felismerték az autót.

Merre volt ez helyileg pontosan?

2013. júl. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!