Szeretnék venni egy 1-es golfot, majd azt felújítani/feltuningolni. Az idő és a pénz most nem számít. Megéri belekezdeni? Vannak autószerelő ismerőseim, tehát ha nagy bajban lennék, ki tudnának segíteni, de szeretném magam csinálni az egészet.
Ja meg ha az sem számít hogy amennyi pénzt elversz rá abból lehet tudnál venni egy jó kocsit akkor hajrá de én 2-es golfot tuningolnák vagy attól feljebb de mondom NEKEM minimum a 2-es az 1 es golf nem tetszik
Ja meg ha az sem számít hogy amennyi pénzt elversz rá abból lehet tudnál venni egy jó kocsit akkor hajrá
2013. júl. 10. 20:52
2/13 anonim válasza:
áá ez a hülye billentyűzet bocs az ismétlésért
2013. júl. 10. 20:53
3/13 anonim válasza:
Eredeti állapotba hozni megéri, mert azt manapság már megnézik az utcán. De tuningolni nem éri meg, és felesleges is.
2013. júl. 10. 21:11
4/13 anonim válasza:
Ez olyan, mint a zene. Valaki hülyeségnek találja a zeneírást, majd akkusztikus hangszerekkel való eljátszását. Ez ugyanaz. Valaki szereti az autókat és tuningolja a maga szájíze szerint, valaki meg röhög rajta, hogy miért költ rá pénzt.
Én támogatlak, ha szereted a kihívásokat, majd szeretnél magadévá tudni egy fasza gépet, akkor ne "hallgass" a sok "robotra". Mindenkinek van egy hobbija, amibe másnak nincs beleszólása. Ha megtehetném, én is nekiállnék, mert egy szép Golf I irdatlan jól tud kinézni. Sok sikert, hajrá! ;)
2013. júl. 10. 21:41
5/13 anonim válasza:
'85-ös Audi 80-asom van. Szépítgetem,építgetem ahogy tudom. Nekem ezt tetszik,100%-ban az enyém,tudom mi van benne, nem viszi el a bank,és nem húznak le a szerelők... :D
2013. júl. 10. 21:43
6/13 anonim válasza:
A Golf I egy régi, egyszerű autó. Én is gondolkodok egy ilyen projekten, csak más autóval. Szerintem vágj bele, de járj mindennek utána. Rengeteget fogsz belőle tanulni, és a végén öröm lesz ránézni az eredményre, hogy azt Te magad a két kezeddel raktad össze.
2013. júl. 10. 22:53
7/13 anonim válasza:
Ha megvannak a tervek hajrá? Egy találkozón, meg akik tudják, hogy nem eredeti, értékelik, báár leginkább motor terén lehet ezeknél kitűnni... :)
2013. júl. 10. 23:40
8/13 anonim válasza:
Csinald !
Ezt te tudhatod, hogy neked megeri-e. En is beleszeretnek fogni egyszer de a penzem jelenleg nem engedi, mert nem 100.000 Ft-t kell rakolteni.
Gyonyoruek az egyesek ha teljesen megvannak csinalva.csak biztatni tudlak!
2013. júl. 11. 09:23
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat! Később is ezen a területen szeretnék foglalkozni, és úgy gondoltam, h lehetne ez az első "munkám". Gondolkoztam a II-es golfon is, de vhogy az I-es jobban megfogott. Az "idő és a pénz nem számít" mondatot arra értem, hogy ez egy kb 5 éves projekt lenne, ugyanis az egyetem mellett szeretném csinálni. Jövőre vágnék bele, addig tervezgetek és információkat gyűjtök.
2013. júl. 11. 11:40
10/13 anonim válasza:
Alapból kínos egy ilyen Golf, pláne még ha "feltuningoldod" mindenféle marhasággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!