Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 1 tuning? Mekkora fába...

Golf 1 tuning? Mekkora fába vágom a fejszém?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 1-es golfot, majd azt felújítani/feltuningolni. Az idő és a pénz most nem számít. Megéri belekezdeni? Vannak autószerelő ismerőseim, tehát ha nagy bajban lennék, ki tudnának segíteni, de szeretném magam csinálni az egészet.

2013. júl. 10. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Az idő és a pénz most nem számít"

Ja meg ha az sem számít hogy amennyi pénzt elversz rá abból lehet tudnál venni egy jó kocsit akkor hajrá de én 2-es golfot tuningolnák vagy attól feljebb de mondom NEKEM minimum a 2-es az 1 es golf nem tetszik

Ja meg ha az sem számít hogy amennyi pénzt elversz rá abból lehet tudnál venni egy jó kocsit akkor hajrá

2013. júl. 10. 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:
áá ez a hülye billentyűzet bocs az ismétlésért
2013. júl. 10. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Eredeti állapotba hozni megéri, mert azt manapság már megnézik az utcán. De tuningolni nem éri meg, és felesleges is.
2013. júl. 10. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint a zene. Valaki hülyeségnek találja a zeneírást, majd akkusztikus hangszerekkel való eljátszását. Ez ugyanaz. Valaki szereti az autókat és tuningolja a maga szájíze szerint, valaki meg röhög rajta, hogy miért költ rá pénzt.

Én támogatlak, ha szereted a kihívásokat, majd szeretnél magadévá tudni egy fasza gépet, akkor ne "hallgass" a sok "robotra". Mindenkinek van egy hobbija, amibe másnak nincs beleszólása. Ha megtehetném, én is nekiállnék, mert egy szép Golf I irdatlan jól tud kinézni. Sok sikert, hajrá! ;)

2013. júl. 10. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
'85-ös Audi 80-asom van. Szépítgetem,építgetem ahogy tudom. Nekem ezt tetszik,100%-ban az enyém,tudom mi van benne, nem viszi el a bank,és nem húznak le a szerelők... :D
2013. júl. 10. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
A Golf I egy régi, egyszerű autó. Én is gondolkodok egy ilyen projekten, csak más autóval. Szerintem vágj bele, de járj mindennek utána. Rengeteget fogsz belőle tanulni, és a végén öröm lesz ránézni az eredményre, hogy azt Te magad a két kezeddel raktad össze.
2013. júl. 10. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvannak a tervek hajrá? Egy találkozón, meg akik tudják, hogy nem eredeti, értékelik, báár leginkább motor terén lehet ezeknél kitűnni... :)
2013. júl. 10. 23:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Csinald !

Ezt te tudhatod, hogy neked megeri-e. En is beleszeretnek fogni egyszer de a penzem jelenleg nem engedi, mert nem 100.000 Ft-t kell rakolteni.

Gyonyoruek az egyesek ha teljesen megvannak csinalva.csak biztatni tudlak!

2013. júl. 11. 09:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat! Később is ezen a területen szeretnék foglalkozni, és úgy gondoltam, h lehetne ez az első "munkám". Gondolkoztam a II-es golfon is, de vhogy az I-es jobban megfogott. Az "idő és a pénz nem számít" mondatot arra értem, hogy ez egy kb 5 éves projekt lenne, ugyanis az egyetem mellett szeretném csinálni. Jövőre vágnék bele, addig tervezgetek és információkat gyűjtök.
2013. júl. 11. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Alapból kínos egy ilyen Golf, pláne még ha "feltuningoldod" mindenféle marhasággal.
2013. aug. 7. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!