Rally lada építés?
Figyelt kérdés
SZiasztok! A kérdésem a következő: mennyiért lehet egy amatőr kezdő rally ladát építeni? Alap motorral kicsit tuningolva(ezt úgy értem hogy nem versenymotor hanem pl henger furatva) Amivel el lehet kezdeni.2013. júl. 10. 16:11
11/16 anonim válasza:
Ez de fura, én 15 éves vagyok, de "speed"motorom van, és nem rallyzok.:D
Amúgy én is a Swiftre voksolok, bár unokatesómnak van tunying ladája, de sokba van, nameg azt nem használja rallyra, annyiból már vehetett volna egy 16 szelepes 1.8-as golfot, ami elég combos. Vagy ez esetben egy swift, olcsón megvan ha valami alkatrész szétesik.
Mennyi píz van rá amúgy?
12/16 anonim válasza:
13/16 A kérdező kommentje:
Először nemsok....100K körül szeretnék venni...tudom ez elég kevés rá.:/
2013. júl. 11. 07:25
14/16 A kérdező kommentje:
MErt aztán ha lesz pénzem csinálok rajta ezt azt,megint lesz megint csinálok rajta ezt azt.
2013. júl. 11. 09:28
15/16 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség mert mondtátok is, hogy inkább Ladát ne:D...de találtam egyet..megnéznétek, hogy szerintetek jó e? Előre is ksözi! [link]
2013. júl. 11. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!