Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az átalakításokat bekell...

Az átalakításokat bekell jelenteni vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
pl van egy honda civicem ,ami fehér színű forgalmi szerint én átfújom kékre ésa gyári idomokat lecserélem kompletten,és pl 10 centivel szélesebb lett az autó meg 25 centivel hoszabb stb...ilyeneket be kell vhova jelenteni vagy vmi?Mert elgondolkodtam,hogy egy frissen fújt autónál egy igazoltatás során okoz-e gondot,ha a forgalmiban szereplő szín más mint a jelenlegi

2013. júl. 9. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha sok a pénzed büntetésre akkor nem kell,de ha nem akkor mindent be kell.
2013. júl. 9. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyári spoilerezéseket nem kell, ha jól tudom. Ilyen például a VFTS, vagy az M packet. Javítsatok, ha tévedek.

Egyéb esetben le kell papíroztatni, de azt hiszem, hogy műbizonylat kell hozzá. (Itt is javítsatok, ha tévedek.)

2013. júl. 9. 14:06
 3/3 Blinty666 ***** válasza:
Az autó színét egyértelműen át kell íratni a forgalmiban .Karosszéria átalakításoknál pedig csak azt nem kell bejelenteni ami típusspecifikus és azthiszem műbizonylatnak is lenni kell hozzá .
2013. júl. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!