Ha az autómnak a gyári színe piros és én le akarom fóliáztatni a kasztnit feketére akkor a változást be kell jelenteni valahol?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 18:20
1/9 anonim válasza:
Be kell sétálni az ocsmányirodába, bevinni a régi forgalmit, közölni, hogy változott a szín, és 6 rongyért nyomtatnak új forgalmit, immáron fekete színnel bejegyezve.
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, fóliázásnál nem kell, valaki linkelhetne valami hivatalosat ( lusta vagyok guglizni ).
3/9 anonim válasza:
2: Nem az ablakok fóliázására gondolsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem az ablakokra gondolok hanem magára az autókasznira.
2012. júl. 23. 17:21
5/9 anonim válasza:
#2. vagyok, a kasztni fóliázására gondoltam.
6/9 anonim válasza:
Kérdező: én értem, hogy te mire gondolsz, a 2-estől kérdeztem. Meglepne, ha nem kellene bejelenteni a színváltozást, hiszen a forgalmiban nem az szerepel, hogy fehérre lemeszelve, szilvalekvárral maszatolva stb., hanem piros, kék, zöld, barna, fekete.
Ha lefóliázod feketére, akkor az már nem piros autó szerintem.
7/9 anonim válasza:
Ha lefóliázod, az autó fényezése nem változik meg nem? Nem átfested, hanem csak " matricázod". Ezért írtam, hogy valaki keressen valami konkrét szabályt. Lehet tévedek, majd kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!