Van egy 97-es Opel Astra GL-em. Ma mentem vele egyszer csak elkezdett melegedni a motor folyamatosan 95-100fok között volt, az alapjárat 900 körül ingadozott le-fel és sokkal jobban füstöl (csak fehér füst). Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Hozzá tartozik hogy mostanában sűrűn világít egy narancssárga ikon a műszerfalon. A teljesítményén nem vettem észre változást húz ahogy eddig.2009. okt. 17. 23:04
11/13 anonim válasza:
Akkor meg ha nem nyomja a vizet le se szard, addig felesleges tömítést cserélni amíg egyértelműen nem kezd el vacakolni
én is csak már nem tudok mást kitalálni azért nyúlok hozzá
Másra már nem tudok gyanakodni, aztán meglesem h mi van a hengerfejjel.
12/13 anonim válasza:
városba néha nekem is felmegy elég rendesen. de nekem a szerelöm aztmondta hogy ezeknél ilyenkor indul csak be a hüttés
13/13 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg a biztonság kedvéért. De ez tényleg tipikus dolog hogy nagy hőfokon jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!