Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson sport kipufogó, szerint...

Simson sport kipufogó, szerintetek jó ötlet? A gagyi rezó miért gagyi rezó? Mi a gegyi benne?

Figyelt kérdés
mivel ilyen "gagyirezó"-t lehet venni újonnan 5-6 ezer ft ért, arra gondoltam hogy veszek egyet, bár ezeknek iszonyatosan nem tetszik a hangjuk, ez a pattogós tipikus hang. viszont régröl megmaradt egy robogó sportkipufogóm, és ha annak a végdobjára lecserélném a gagyirezó végét, akkor olyan szép hangja lenne mint a leo vince/tervezett rezóknak ? és jobb lenne vele a motor ?
2013. júl. 6. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Ne kókányolj. A gyári kipufogónál nincs jobb gyári Simsonra. A gagyi rezó egy sz@r, úgy ahogy van. Azért gagyi mert bár hasonlít a rezóra, de rontja a teljesítményt.

Egy tervezett rezonátorral lehetne növelni a teljesítményt, csak annak meg nem sok értelme van hogy 15-20 ezer Forintért csináltatsz egy tervezett rezót egy gyári Simsonra.

2013. júl. 6. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
2013. júl. 6. 21:01
 3/3 anonim válasza:

A gagyi rezó akkor lesz olyan mint a gyári kipufogó ha a végén lévő csődobba gyártasz egy olyan hangtompítót mint amilyen a gyári kipufogó végében van.

Én ezt tettem és gyorsabb nem is lett, de fajinul néz ki , nem úgy mint a gyári , és ugyan úgy megy is.

2020. szept. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!