Mitől csinálhatja ezt a benzinszint mutatója?
Érzékeny a szintmérőd. Ez még önmagában nem baj. Hiszen ha forró, jár a motor, felkavarodik, feljebb mehet, normális ha parkolsz, ráadod a gyújtást, alig mutat benzin, majd mikor mész, fokozatosan megy feljebb. Nekem is ilyen például. Pedig nekem az égvilágon semmi baja nincs.
Viszont a kanyarodós része miatt csak túl érzékeny lehet a tied. Hisz mikor kanyarodsz, ugye mindig máshova lötykölődik az üzemanyag. Próbáld ki ezt egy pohár vízzel, amibe beledugsz egy kis fapálcikát mondjuk, ha ide-oda mozgatod, persze, hogy jobban vizes lesz, ha meg egyenesbe fordítod, visszamegy. Ha leállítod, az is teljesen normális, hogy csak gyújtás ráadásnál kevesebbet mutat. Nekem is pont ugyanezt csinálja. Hisz akkor nem forrong benne ugyebár, nem mozog. Ott van egy szinten és kész.
Ezt igenis könnyen észre lehet venni, de ahogy így látom itt semmilyen probléma nincs. Balesetmentes közlekedést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!