Kereszteződés elsőbbségadás táblával. Hogy közelíted meg?
Most csinálom a jogsit és kicsit összezavarodtam...este rákérdezek persze az oktatónál is, de szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok le a menetét :)
Tehát ha látom a kereszteződést, akkor fék, kuplung, visszakapcsolok 2-esbe, de utána hogy kell kezelnem a pedálokat, ha pl. "becsordogálok" a kereszteződésbe, mert nem látni be tökéletesen!?
Légyszi segítsetek:) Köszi!
Milyen kereszteződés? Kinek van elsőbbsége?
1.) Ha neked, akkor nem kell visszakapcsolnod, szépen átmész egyenletesen.
2.) Ha nem neked van elsőbbséged, akkor megállsz, hogy körül tudj nézni, és esetlegesen elsőbbséget adni.
3.) Ha egyenrangú, akkor is célszerű megállni, ha nem jól belátható a kereszteződés, mert a jobbról jövőknek elsőbbséget kell adnod.
4.) Ha lámpa van, akkor egyértelmű.
Szóval mikor akarsz "becsordogálni" egy kereszteződésbe? Szerintem vizsgán ne tedd!
Előző vagyok, bocsi most figyelem a fő kérdésben ott van, hogy táblás kereszteződés.
Akkor állj meg (ne csordogálj), nézz körül, ha tiszta akkor 1-es, és indulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!