Ilyen kereszteződésnél mi a rendes sorrend?
Mindenki mást mondott, tanulok vezetni, és bakiztam, szóval van egy ilyen kereszteződés:
úgy haladok, ahogy fényképezve van, és el akarok menni jobbra, akkor aki szemből jön, és elindul -neki- balra, majd az én sávomba, azt még el kell engednem a kanyarba (és az utolsó után megyek) ugye? Lámpa is van, az oktató szólt, hogy miért álltam meg, egy másik szerint szabályos így menni, kicsit összezavart.
" Lámpa is van, az oktató szólt, hogy miért álltam meg"
Tök jó, hogy a saját okttódat meghazudtolod! A vizsgán mi lesz? Leugatod a vizsgabiztost, hogy nem jól tudja, mert a haverod mást mondott?
Remélem sose kapsz jogosítványt ezzel e hozzá állással!
16:57 - szimplán hülye vagy ilyen válaszokkal,
- A kis szigetre vezet egy zebra(át a kis íven), a szigetről meg mindkét irányba szintugy zebra, -azt meg hadd döntsem el én hogy legyen-e jogsim, de ha ilyen szövegértéssel tudtál választ írni, azon csodálkoznék ha neked lenne.
Lámpa nekem van 2, egy ami a jobbra kanyarodóknak jelez, meg ami az egyenesen, szemből ugyaníg, csak balra.
A szemből jövőnek is lehet ugyanúgy zöld, mint nekem.
Egyébként azóta megoldottuk, köszönöm mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!