Citroen xsara 1,6 benzin, Skoda octavia 1,9TDI. Melyik gyorsul jobban?
Figyelt kérdés
Haverommal gyorsulni fogunk enyém a skoda 13 éves rendesen karban tartott. SZerintem elég jól megy 110Le
Az övé a xsara sztem kb egyidősek lehetnek.
2013. júl. 3. 19:26
1/20 anonim válasza:
Micsoda gépszörnyek, az Octáviád gyári adat szerint 11,8, míg a Xsara 11 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t.
2/20 A kérdező kommentje:
Mi a f@asz?
2013. júl. 3. 19:38
3/20 A kérdező kommentje:
Azt hittem az enyém a jobb csak megerősítésre vártam
2013. júl. 3. 19:39
4/20 anonim válasza:
a TDInek a nyomatéka több de attól még nem jobb a gyorsulása. Egy diesellel akarsz gyorsulni egy benzines ellen? alma a körtével. legalább két hasonló azonos fajta motoros kéne hogy legyen.
5/20 A kérdező kommentje:
Szóval mondjuk lejtőn felfelé legyorsulnám?
2013. júl. 3. 21:22
6/20 gomzoli válasza:
Csináljátok úgy, hogy 60-ról 140-ig gyorsultok, akkor lenyomod, mint a bélyeget. Álló helyből 100-ig sz@r ügy, mert a dieselnek rövidek a fokozatai, és a nyomatékbeli fölényét nem tudja kihasználni, csak nagyobb tempónál.
7/20 A kérdező kommentje:
De ne már én be fogok akkor égni most mi szart csináljak annyira profik nem vagyunk hogy 60 ról 140 ig gyorsuljunk...1 hete van jogsink csak úgy az utcában lenne ilyen kis verseny...Esetleg mit csinálhatnék a kocsijával hogy midenképp én nyerjek de ne tegyek kárt benne? Ilyen razor módra de mindenképp nyerni akarok
2013. júl. 3. 22:14
8/20 anonim válasza:
neked tuti nincs jogsid. max szeretnéd. szüleitek kocsijait meg ne törjétek össze ha lehet. egyébként meg az is számít, hogy ki mennyire tud vezetni / váltani / ki indul el jobban, stb. stb.
u.i.: ha már Razor.. jó lesz nektek az NFSMW.. abban úgyis van drag :v
10/20 A kérdező kommentje:
Jó írjál privátot hülyegyerek megmutatom hogy van jogsim!
2013. júl. 3. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!