Mit ajánlotok fiatal párnak első autónak?
"Magyarán azért, mert te meg egy ismerősöd szívtál egy teljesen más típussal, ezeket nem ajánlod"
Igen, pontosan. Másrészt a régi olasz és francia kocsit híresek voltak a megbízhatatlanságról. Én úgy vagyok vele,hogy ha 100 emberből 80 azt mondja, hogy rossz, akkor a 80-nak hiszek.
Ugyan ez a helyzet a japán kocsikkal. Legendásan megbízhatónak tartották a régi japán kocsikat, kb. a fent említett arányban, de persze fordítva.
Ha egy márkából több típus is van/volt a családban, baráti körben, és még egyetlen jó véleményt sem hallottam róla, nekem az egy jel. Értékelje mindenki, ahogy akarja.
De ismétlem, nem vagyok francia és olasz kocsi ellenes. Mindössze a régieket nem venném. Most minden további nélkül vennék újat.
Ami viszont igaz,hogy messze a legkényelmesebb kocsik a franciák. Akkor is, most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!