Első autó? Szeretnék tanácsokat kérni! Csakis japán vagy német autó jöhet szóba, ezek közül is főleg a Honda (talán Nissan) vagy a Merci amin gondolkodok
A szempontjaim egyszerűek, legyen:
-megbízható
-ne zabáljon sokat
-legyen benne azért erő
Épp ezért merül fel a benzin vagy dízel kérdés elsősorban. A Honda Civic aránylag jó kezdőautónak tűnik (1991-1995), de fogyasztása nálam nem tiszta mivel benzines és nehéz találni egy jó állapotban lévőt manapság.
Hondából még az Accord TDI-n is gondolkodtam, mert az már a teljesítményben és fogyasztásban is jónak tűnik, de mivel Rover motoros kérdéses számomra a megbízhatóság.
A németektől pedig kizárólag a Mercedes 190D-t szemeltem ki, fogyasztása ennek is jó, teljesítmény kérdés (72 paci de nagy tömeg), valamint vélhetően drágák bele az alkatrészek.
Nissanokat egyáltalán nem ismerem, a VW csoportos kocsik pedig nem érdekelnek.
Szerintem ha Mercedes akkor W202 250 D és TD.
Ennyiért jót kapsz.Erősebb és nem fogyaszt sokat.
16 éves Mercedes-ért 700.000-et nem adnék...
Jó autó lenne, ha tényleg annyit futott volna, mint ami a hirdetésben van. :) Dehát... tudjuk, hogy egy ekkora motorral szerelt prémium kategóriás kocsival nem ennyit mennek.
Ebben legalább 4-500.000 km van, a belsején is szépen látszik a kopás. És akármennyire is Mercedes, sokat futott,nagyon öreg és drága is
Ezzel én is szemeztem, köszönöm a tippet! De egyre jobban húzok inkább a japánok felé... És ahogy a 12-es válaszoló írta, 700-at nekem se érne meg, főleg hogy egyelőre nincs is annyi keretem.
Golf 3 1.9 TDI
A3 1.9 TDI
Talán Jetta,Octaviában is volt.
Polo 1.9 TDI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!