Audi, BMW, Mercedes VS. Honda, Toyota, Nissan?
Figyelt kérdés
Gondoltam inkább elindítok egy nagyobb vitát, mint a franciákkal való összehasonlítás volt.2010. júl. 29. 12:52
1/17 anonim válasza:
Itt háború lesz... Ezt kár volt kiírni. Amúgy meg a 6 márka közül mind jó, hiszen mindegyiknek van egy kimagaslóan jó és ismert modellje.
2/17 anonim válasza:
Jelentettem, max 1 óra és törlik :)
3/17 anonim válasza:
Nem egy kategóriák : BMW, AUDI? MERCEDES prémium német márkák. Honda stb nem japán prémiumok, akkor hasonlítsd ezekkel: Lexus, Infinity, stb
4/17 anonim válasza:
Előző vagyok, Infiniti y nélkül, és még egy prémium japán, az ACURA.
5/17 anonim válasza:
Listám, és azért sem fogok senkivel sem vitázni!
BMW
Mercedes-Benz
Audi
Honda
Toyota és Nissan az utolsó 2.
6/17 anonim válasza:
1, Audi
2, Honda
3, Bmw
4, Merci
5, Toyota
6, Nissan
7/17 anonim válasza:
nissan 1 szar és kiírom hogy szar, mert az télleg 1 szar, de a többi jó :D
8/17 anonim válasza:
Audi a legjobb ez nem vitás! A japókhoz a Mitsubishit beírhattad volna még, németekhez meg a Volkswagent.
1. Audi
2. Honda
3. Mercedes
4. Toyota
5. Nissan
6. bmw(legszarabb messze, fújj undorító!)
9/17 anonim válasza:
19:58!
Ja, a BMW az..
Biztos nekik voltak gázpedál gondjaik, aztán szeleprugó problémák, és most: [link]
Az Audit meg a VW tartja fenn, mert egy életképtelen márka.
Semmi önálló dolga nincs az Audinak, mindfen a VW-től jön.
Nem mondom, hogy szar! De olyan ma már sajnos nincs, hogy Audi. Csak VW
10/17 anonim válasza:
a kérdés maga eléggé balfas*zul lett megszerkesztve...még ha egy kategóriákból lennének istenem...mindenkinek más tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!