Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ETZ250 kuplunghiba?

ETZ250 kuplunghiba?

Figyelt kérdés

A kuplungoldali dekli le lett véve,újra összeraktam,dúrva beállítás pontos,a kuplung működik rendesen mikor használom.

A váltó olaj frissen cserélve,de jó volt azzal az olajjal.

A következő hibákat csinálja:Nagyon beragad néha a váltásnál,és valamikor kidobja 1-seből üresbe.

Lehet hogy a kuplungnál valamit nem jól raktam volna össze?Pedig direkt figyeltem hogy a rögzítése is jó helyen legyen meg a húzókarja.

2013. júl. 1. 23:45
 1/1 A kérdező kommentje:

Sikerült a hibát megjavítanom,így magamnak meg is válaszolom a kérdést ,hátha valakinek segítségére lesz ez így is.

Ami volt a baj hogy nem csak az olajleeresztőnél engedtem le az olajat hanem a kapcsolás rögzítőnél is amit 17kulcsal tudsz letekerni,van benne egy rugó és a rugón egy acélgolyó.Nos ez alatt egy alumínium alátét volt ami szétnyalódott ráhúzásnál így erősebben volt odanyomva a golyó a nemtudom mihez.A boltban nem tudtak adni hozzávaló alátétet,így simson olajleeresztőnek a rézalátétét vettem meg hozzá,és jó is vele.A lényeg az hogy 1mm legyen az alátét vastagsága.Azóta mintha kicserélték volna a mocit! :)

2013. júl. 4. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!