Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóm (SX4) műszerfalán...

Az autóm (SX4) műszerfalán elkezd világítani egy "motor" szimbólum.1-2 napig világít, majd abbahagyja. Legutoljára fél éve és a múlt héten fordult ez elő. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen a műszerfal, de általában vagy azt jelzi hogy kevés az olajnyomás, vagy túlmelegedett a motor!
2013. júl. 1. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt nem Aladin csodalámpája jelzi?

Bocs,de nő vagyok és nekem az ugrik be róla:))

2013. júl. 1. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondolom sárga volt az a motor jel. Ha igen akkor el kell vinni szervizbe és ki kell olvastatni a hiba kódot egy műszerrel, és akkor megtudják mondani hogy miért jelzett. Mi ezt így nem fogjuk tudni megmondani

Az olajnyomásnak más a jele, a kérdező írta jól :) "Aladin csoda lámpája"

2013. júl. 1. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Sárga check engine lámpa volt? [link]

Ez hibakód, el kéne csattogni veled szerelőhöz, és kiolvastatni. Bár, szokott Suzukinál vaklármát adni, ez elmúlik-előjön időközönként. De ha nem múlik el,akkor szerelő!

2013. júl. 1. 21:39
 5/7 anonim válasza:

[link]

Ez a kis jelzés a műszerfalon az úgynevezett "check" vagy "mil" lámpa.A sok tévhittel ellentétben ez a jelzés sokféle hibára utalhat!Nem feltétlenül kell megijednünk,de minnél előbb szervizbe kell vinnünk az autónkat.

2013. júl. 1. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2013. júl. 1. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem motor vezerles vagy motor müködtetesi rendszerhiba
2013. júl. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!