Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

hali.van 2 simsonom, az egyik teljesen gyári, alig használt, minden gyári cucc megvan hozzá

3 sebességes, szépen megy.a másik pedig nem gyári, 60 as, 4 sebességes kicsit..hogy is mondjam...

tehát látszik rajta hogy gyerek a tulajdonosa.(de ez sincs széthajtva, meg van kimélve, csak

nem gyári, sem a motor, sem a külseje).

mind 2 indul, megy,talán a 60assal több gond van(a gyárival szinte semmi).

viszont a 60-as régebb óta jobban hozzám nőtt.

ti melyiket adnátok el, vagy mit variálnátok a 2 motorral?

még azt hozzá tenném hogy a gyárin minden német, eredeti, és a 2 kerék (gumival együtt) 150 ezerbe van...és szerintem 150 ért az egész motor nem kellene senkinek :/

2013. júl. 1. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább a gyáriit vedd meg az 50 ccm már csak azért is mert hamarabb találsz hozzá alkatrészt mint egy át építetthez.Mellesleg ha egy rendőr megnézi hogy nem gyári motor van benne szép kis csekket ad érte.
2013. júl. 1. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Eredetit tartsd meg. Senki nem fogja megadni az "árát".
2013. júl. 1. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Első félre értetted, nem venni szeretném, mert mind kettő az enyém.Tehát azt mondjátok hogy a gyárit tartsam meg...és kb mennyiért lehet eladni egy átlagos 60-as Simsont?:D

(egyébként szépen néz ki)

2013. júl. 1. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudom bocsi csak mire észre vettem már rákattintottam rég a a válasz küldésére bocsi.Helyesbítek a gyári eredeti simót tarsd meg .Ha tényleg olyan jó állapotban van mit mondod nem kizárt hogy ha vigyázol rá 10-20 év múlva a sokszorosát fogja érni :)
2013. júl. 1. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyárit mindenképp tartsd meg, a másikért talán kapsz 60-65-öt.
2013. júl. 1. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia nekem még jobb ötletem van a gyárit tartsd meg enged ki a benzint és takarítsd le az összes koszt ami rajta van és takard le egy rongyal a 60-ast meg használd ennyi :D egy 10 vagy 20 éven belül elég sokat fog érni a simson főleg ha nem használod.Üdv
2013. júl. 1. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:D
2013. júl. 2. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!