Miért nem működik a Klímám? (Manuális) 95-ös 1.6-os Audi a4-em van.
kb egy hónapja használtam,most meg be akarom kapcsolni és semmi,világit a gombja amikor bekapcsolom de semmit nem csinál.
mi történhetett vele?
eddig gond nélkül működött.
a hasznos válaszokat nagyon megköszönném!
Kiemelted a kérdést. Ezek szerint voltál már klímásnál és megméretted a gázt (amire az első válaszoló utalt)? Ha nem, akkor mire a kiemelés?
Igazából nem értem: 18 éves autó, a hűtőközeg évi 10%-nyi csökkenése tűréshatáron belül van, ha épp elér egy alsó értéket a gáznyomás, akkor letiltja a kompresszort.
Húzd le a csatlakozót a gáznyomás érzékelőről és zárd rövidre. Ha bekapcsol a kompresszor, akkor vidd el töltetni a taligát!
Egyes embereket nem értem meg hogy miért kell más dolgaival foglalkozni/kötözködni...stb...
A"taligát" Tudod kedves tanult barátom nekem ez is jó nem lehet mindenkinek új autója. Kíváncsi vagyok te mire vagy ilyen nagyképű!
A sajátomat is így nevezem, felesleges az ódis önérzet!
:)
Na voltál klímásnál?
"Egyes embereket nem értem meg hogy miért kell más dolgaival foglalkozni"
Banyek, hát te jöttél ide kérdezni, ha meg nem foglalkozik veled senki, akkor meg az a baj...
:D
De oda volt írva hogy:"a hasznos válaszokat nagyon megköszönném!"
Ennek tudatában írj GYŐZŐ!
Ezek a válaszok számomra nem hasznosak!
# 7
1-es vagyok. Azt írtam hogy ha elmegy a nyomás akkor letiltja az elektronika a kompresszor bekapcsolását, egy másik válaszoló meg írt valami panel problémát arra hogy miért nem kapcsol be a klímád. Te meg azt írod hogy ezek a válaszok neked nem hasznosak. Mégis mit vársz tőlünk még? Távjavítással csináljuk meg a klímád? Menj el a szerelőhöz, pengesd ki az állapotfelmérés összegét ahogy más is csinálja mert abban a szájbabaszott klímában vannak ám hibalehetősége szer számra. Mi elmondtuk hogy miért nem indul, a hiba pontos helyét meg majd a szerelő elmondja. Otthoni szerszámokkal ugyanis 99%-ban ez nem szerelhető.
Az utolsó üzenetet kizárólag Harkonnen szántam!
akinek nem inge ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!