Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem működik a Klímám?...

Miért nem működik a Klímám? (Manuális) 95-ös 1.6-os Audi a4-em van.

Figyelt kérdés

kb egy hónapja használtam,most meg be akarom kapcsolni és semmi,világit a gombja amikor bekapcsolom de semmit nem csinál.

mi történhetett vele?

eddig gond nélkül működött.

a hasznos válaszokat nagyon megköszönném!

2013. jún. 29. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elszökött a nyomás akkor letiltja a kompresszor bekapcsolását.
2013. jún. 29. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet a középső vezérlőpanel hibája. Vidd el egy autóvillamosságihoz, hogy mérjék meg!
2013. jún. 29. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Kiemelted a kérdést. Ezek szerint voltál már klímásnál és megméretted a gázt (amire az első válaszoló utalt)? Ha nem, akkor mire a kiemelés?

Igazából nem értem: 18 éves autó, a hűtőközeg évi 10%-nyi csökkenése tűréshatáron belül van, ha épp elér egy alsó értéket a gáznyomás, akkor letiltja a kompresszort.

Húzd le a csatlakozót a gáznyomás érzékelőről és zárd rövidre. Ha bekapcsol a kompresszor, akkor vidd el töltetni a taligát!

2013. júl. 2. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyes embereket nem értem meg hogy miért kell más dolgaival foglalkozni/kötözködni...stb...

A"taligát" Tudod kedves tanult barátom nekem ez is jó nem lehet mindenkinek új autója. Kíváncsi vagyok te mire vagy ilyen nagyképű!

2013. júl. 4. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

A sajátomat is így nevezem, felesleges az ódis önérzet!

:)

Na voltál klímásnál?

2013. júl. 4. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:

"Egyes embereket nem értem meg hogy miért kell más dolgaival foglalkozni"

Banyek, hát te jöttél ide kérdezni, ha meg nem foglalkozik veled senki, akkor meg az a baj...

:D

2013. júl. 4. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:

De oda volt írva hogy:"a hasznos válaszokat nagyon megköszönném!"

Ennek tudatában írj GYŐZŐ!

Ezek a válaszok számomra nem hasznosak!

2013. júl. 4. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

# 7

1-es vagyok. Azt írtam hogy ha elmegy a nyomás akkor letiltja az elektronika a kompresszor bekapcsolását, egy másik válaszoló meg írt valami panel problémát arra hogy miért nem kapcsol be a klímád. Te meg azt írod hogy ezek a válaszok neked nem hasznosak. Mégis mit vársz tőlünk még? Távjavítással csináljuk meg a klímád? Menj el a szerelőhöz, pengesd ki az állapotfelmérés összegét ahogy más is csinálja mert abban a szájbabaszott klímában vannak ám hibalehetősége szer számra. Mi elmondtuk hogy miért nem indul, a hiba pontos helyét meg majd a szerelő elmondja. Otthoni szerszámokkal ugyanis 99%-ban ez nem szerelhető.

2013. júl. 7. 16:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Az utolsó üzenetet kizárólag Harkonnen szántam!

akinek nem inge ne vegye magára!

2013. júl. 7. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!