figyelj ha tetszik neked vedd meg de 1.8 négykerék hajtással a fogyasztása nem lesz éppen alacsony.Az 1.8 motorok föleg négykerékhajtással már verik be a benzint rendesen az 1.6 benzinesek esznek általában 6-7 litert vegyesben első vagy hátsó kerék hajtással 120 loerőnél.
Azért nem árt ha a fizetni valókra is gondolsz bizti teljesítmény adó stb
2013. jún. 29. 21:10
34/38 anonim válasza:
Necces így látatlanból, és gyanús is. Akartam neked ajánlani az A4-est, csak 600 000-ből ezeknek a kocsiknak az alját kapod. Nem azt mondom hogy nem lehet jó amit linkeltél (bár nem néztem át tüzetesen), de az A4-esek normál állapotban inkább 7-800 ezerért szoktak lenni. Nehogy az legyen 570-ért hogy olcsó húsnak híg a leve.
2013. jún. 29. 21:12
35/38 anonim válasza:
Ez lemaradt
gyanús főleg a km futás de ha van szerelő ismerősöd érdemes elmenni megnézni,vagy ha belemegy az eladó abba hogy egy szervízbe átnézzék az autót.ha valóban olyan állapotban van amilyenek leírja az eladó akkor bele fog egyezni ,de ha simlizik valamit akkor tuti nem fog belemenni ilyesmibe.
2013. jún. 29. 21:18
36/38 anonim válasza:
Nem vagyok Suzuki tulaj és nem is voltam (sőt, a családi körben is csupán egy Grand Vitara fordult meg), de aki egy Swiftben fél, az egy Volvoban is fog, a félős ember pedig ne üljön autóba. Az egy dolog, hogy a jogosítványt ma már boldog, boldogtalan megszerezheti, de ha már annyi önkritikája nincs Igényes Úrnak, hogy ezt bevallja, legalább a többi embernek higyje el és ne veszélyeztesse őket. S ha ez "fikázásnak" minősül, akkor teljes mértékben kiállok mellette. Mint már írtam, ennek a dolognak semmi köze nincs ahhoz, hogy Swift vagy nem Swift, hívhatjuk a kisautót Trabantnak, Yarisnak vagy Thaliának is, a végeredmény ugyanaz.
2013. jún. 29. 21:23
37/38 anonim válasza:
esetleg ezekhez mit szólsz olcsóbb kategóriák mint az audi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!