Fuuton kérdése:
Max 600e forintért milyen autót lenne érdemes venni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok2013. jún. 29. 18:07
11/38 anonim válasza:
Minden autóban meg vannak a közlekedés veszélyei, Igényes úr. Sőt, motorkerékpáron, kerékpáron és gyalog is vannak veszélyei - ők is minden egyes alkalommal az életüket teszik kockára, mikor közlekednek - csak hogy a te hangulatkeltő szavaiddal éljek. Belegondoltál már, hogy mondjuk egy gyalogosgázolásnál a Swiftben ülnél szívesebben vagy a zebrán mennél át? Gondolom mégis szoktál gyalogolni. Ez a félelem még egy ok, hogy ne ülj volán mögé...
12/38 anonim válasza:
Ne fikázzátok már szerencsétlen kérdezőt. Igazat írt. A régi suzuki biztonságilag egy nagy rakás sz@r. Aki ezt tagadja az vagy jelenlegi, vagy volt suzuki tulaj. Csak azt nem értem hogy miért nem tudják elismerni hogyha több pénzük lett volna akkor igenis biztonságosabb autót vettek volna ők is. Aki azt mondja hogy ez nem így van az elég nagy barom már bocs a szóért.
13/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy értelmes ember, megkérdezhetném, hogy te milyet ajánlanál? :D
2013. jún. 29. 20:15
14/38 anonim válasza:
Én B vectrát vettem tavaly 490-ért. Utólagos javítás volt benne a klíma ami 58000-et vitt el. Dieseljei keveset fogyasztanak, de a benzinesei szeretnek enni (benzint,olajat egyaránt)
15/38 anonim válasza:
Ja, és nem bántam meg hogy ilyet vettem. (kopp-kopp)
16/38 anonim válasza:
kikérem magamnak én nem fikáztam a kérdezőt!
18/38 A kérdező kommentje:
Csak a 7-es, 8-as autószakértő barátaink, akik lehet kaszkadőrök a való életben.
2013. jún. 29. 20:26
19/38 anonim válasza:
na és a carina hogyan tetszik kérdező.
A fatinak 2.0 dízelesben van az öcsémnek 2.0 benzinesben de az 1.6 benzinesnek a fogyasztása a dízel és a2.0 benzines között van
20/38 anonim válasza:
Már megint én ittam meg a levét békésen ajánlgatok autókat ere meg lepontoznak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!