Ti vennétek M5-ös BMW-t? Szerintetek megéri?
:)
Én vennék. Szerintem megéri. Csak nincs rá pénzem, ezért nem veszek.
;)
Én már nem vennék. Vettem már kettőt:))
Szerintem megéri:))
Nem, már kiment a divatból, csak a csórók járnak olyannal. Én tuti kiröhögnélek benne... Manapság a Ferrari FF a menö, vagy ha valami nyugisabb gép kell, akkor Bentley Mulsan ;) Én mindkettöt csak ajánlani tudom, meg vagyok velük elégedve, ellenben az M5-tel, amit gyorsan meguntam... A Rolls Royce Phantom is tud valamit, eléggé tekintélyt parancsoló, és nagyon kényelmes! Nekem elhiheted! Továbbá a Bentley Continental GT-t sem kell lenézni az olcsósága miatt, annyira nem gagyi, és tud meglepetéseket okozni. Nem olyan fürge, mint az FF, hanem valahol a Mulsan és az FF között van. Hétvégén szoktam használni, mikor a Veyronhoz nincs kedvem :/ Szép napot, remélem tudtam segíteni! :)
Üdv!
Ha annyira tele lennék lóvéval, újat szerintem akkor sem. Ebben a kategóriában, ahol a kényelem, a hely és a power is számít, ott inkább Alpinát néznék :P
Szerintem közútra totál felesleges 250-300 lóerőnél több ( sőt talán még ez is ). Ha meg a lámpánál akarnám alázni a népet, akkor építenék tized ennyiből valami brutális mákdarálót.. :D
Kedves 4-es! 3-as vagyok!
Itt az én két M5-öm:) "Az ikrek"
Itt meg a kis húguk egy M3 Cabrio
Itt meg egy vacok Merci a háttérben meg van egy szutyok kombi (kombi b+?!) Audi A6. Igaz azért full extra:)
Van még egy hatodik is, de azt nem merem megmutatni mert az már tényleg vér ciki:))
Megmutatod a Te kocsijaidat? Hadd ámuljon a por nép!:)
Üdv!:)
Gazdaságilag nézve egyik autó sem éri meg ,amit nem pénzkeresésre, vagy munkábajárásra használnak, de tényleg! :)
Abból a pénzből inkább Subaru Impreza wrx-et vennék ,jobban bejön a rallystílus mint a német gengszteres izomszedán.
Azt hittem csak vicc, hogy vett már két M5-öt:D És nem:D
Minek kettő M5? Meg minek 6 kocsi?:) Milyen a hatodik?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!