Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek M5-ös BMW-t?...

Ti vennétek M5-ös BMW-t? Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

:)

Én vennék. Szerintem megéri. Csak nincs rá pénzem, ezért nem veszek.

;)

2013. jún. 28. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha nem számítana a pénz, akkor szívesen járnék egy ilyennel. De sajnos nagyon is számít, így marad a jó öreg, jelenlegi vas. :)
2013. jún. 28. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Én már nem vennék. Vettem már kettőt:))

Szerintem megéri:))

2013. jún. 28. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem, már kiment a divatból, csak a csórók járnak olyannal. Én tuti kiröhögnélek benne... Manapság a Ferrari FF a menö, vagy ha valami nyugisabb gép kell, akkor Bentley Mulsan ;) Én mindkettöt csak ajánlani tudom, meg vagyok velük elégedve, ellenben az M5-tel, amit gyorsan meguntam... A Rolls Royce Phantom is tud valamit, eléggé tekintélyt parancsoló, és nagyon kényelmes! Nekem elhiheted! Továbbá a Bentley Continental GT-t sem kell lenézni az olcsósága miatt, annyira nem gagyi, és tud meglepetéseket okozni. Nem olyan fürge, mint az FF, hanem valahol a Mulsan és az FF között van. Hétvégén szoktam használni, mikor a Veyronhoz nincs kedvem :/ Szép napot, remélem tudtam segíteni! :)

Üdv!

2013. jún. 28. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Ha annyira tele lennék lóvéval, újat szerintem akkor sem. Ebben a kategóriában, ahol a kényelem, a hely és a power is számít, ott inkább Alpinát néznék :P

Szerintem közútra totál felesleges 250-300 lóerőnél több ( sőt talán még ez is ). Ha meg a lámpánál akarnám alázni a népet, akkor építenék tized ennyiből valami brutális mákdarálót.. :D

2013. jún. 28. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 4-es! 3-as vagyok!

Itt az én két M5-öm:) "Az ikrek"

[link]

[link]

Itt meg a kis húguk egy M3 Cabrio

[link]

Itt meg egy vacok Merci a háttérben meg van egy szutyok kombi (kombi b+?!) Audi A6. Igaz azért full extra:)

[link]

Van még egy hatodik is, de azt nem merem megmutatni mert az már tényleg vér ciki:))

Megmutatod a Te kocsijaidat? Hadd ámuljon a por nép!:)

Üdv!:)

2013. jún. 28. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Én nem vennék, inkább egy Audi RS6-ot :)
2013. jún. 28. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
27%

Gazdaságilag nézve egyik autó sem éri meg ,amit nem pénzkeresésre, vagy munkábajárásra használnak, de tényleg! :)

Abból a pénzből inkább Subaru Impreza wrx-et vennék ,jobban bejön a rallystílus mint a német gengszteres izomszedán.

2013. jún. 28. 21:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Azt hittem csak vicc, hogy vett már két M5-öt:D És nem:D

Minek kettő M5? Meg minek 6 kocsi?:) Milyen a hatodik?:)

2013. jún. 28. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 4-es voltam...
2013. jún. 28. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!