Ez megéri az árát? Ti vennétek? Vajon hányat adnak el belőle?
Ha megtehetném, biztos vennék egyet, talán valami olcsóbbat, de már nagyon régóta fáj a fogam egy jó quadro-ra. Nem hinném hogy túl sokat adnának el belőle, de azért a grafikai stúdiók biztos vesznek párat. Otthoni felhasználásra szerintem nagyon ritka hogy ilyet vesznek, ahhoz már megszállottnak kell lenni, vagy nagyon tehetősnek.
Kb 2 éve sikerült megnéznem egy quadro kártyát akcióban. Nekem akkoriban egy GeForce GTX295 kártyám volt ami elég jónak számított, nem is volt vele különösebb gondom a hobbi szintű 3d-s rajzolás során, de azért ha nem figyelt az ember könnyen meg lehet akasztani . Ehhez képest a quadro kártya ami hasonló árkategóriába volt akkoriban, valóban sokkal gördülékenyebben kezelte még a nagyobb jelenteket is.
Szóval ez alapján szerintem megérik az árukat, de leginkább csak akkor van értelme megfinanszírozni ha munkára használja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!