Kaptam egy papírt az okmány irodában. Ezzel lehet vezetni?
Figyelt kérdés
A papírra az van rá írva hogy "Adatlap járművezetésre jogosító okmány kérelméhez", lehet hogy azt mondták ott hogy ezzel nem lehet vezetni. De sok motoros at mondja nekem hogy mindig ezt mondják, de nyugodtan lehet vezetni vele. Ha meg a rendőr megfog akkor ő elnézi. Tudom hogy a jogsit meg kéne várnom míg kiküldik, de sokan azt mondják hogy ezzel lehet vezetni.
Komolyan így van?
2009. okt. 14. 17:04
1/6 anonim válasza:
nem lehet vele vezetni ez egy ppair h bizoniystd h folyamtban van az ügy...ha nem akarnád esteleg megkappni nyugi...jövö hét keddig tudsz várni:D
2/6 anonim válasza:
Üdv!
Én a helyedben kivárnám azt a pár napot amíg megküldik a jogsit, mert ha így elkap a rendőr, rosszabb esetben 2 évre eltilt a vezetéstől.
3/6 anonim válasza:
Nembiztos hogy kedd,lehet hogy csütörtök:D
4/6 anonim válasza:
szerinem városa válogatja h melyik nap....
nekem megvolt 4. napra
5/6 A kérdező kommentje:
Háát mi Zalaszentgróton voltunk bennt
2009. okt. 15. 14:09
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi
2009. okt. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!