Mikor látod úgy, hogy már nem éri meg költeni rá? Mikor szállsz ki?
Én legkésőbb 12-13 éves korban túladok rajtuk. Úgy vettem észre, hogy addigra a folyamatos karbantartás ellenére is mindig előjön valami.
2013. jún. 25. 23:50
1/8 anonim válasza:
Nekünk a Lada '91-es és mostmár szinte félévente tönkremegy benne vmi,de rövid távra még jó:)
2013. jún. 26. 00:00
2/8 anonim válasza:
Meg van egy Ford Mondeó amit ismerőstől vettünk és tudtuk hogy kímélve volt az kb 11-12éves.
2013. jún. 26. 00:02
3/8 anonim válasza:
Nálam pénztári határ van, 16 éves a gép de még bírnia kell pár évet. Szerencsére motorikusan gond nincsen vele.(kopp-kopp)
2013. jún. 26. 07:52
4/8 anonim válasza:
Nincs ilyen határ nálam. Egy kocsi állapota nagyban függ a tulaj hozzáállásától is. Ha rendesen karban van tartva, akkor bármelyik kocsinak bírni kell minimum 20 évet (persze normális használat mellett).
Nekem most egy 22 éves Vw-em van, de még pár évig biztos megmarad, ugyanis mechanikusan tökéletes állapotú még mindig. A külseje már kicsit ütött-kopott, de még mindig elvisz oda, ahova éppen kell.
Na ja, a régi kocsikat még hosszútávra tervezték...
2013. jún. 26. 09:35
5/8 anonim válasza:
Típusfüggő. Van, amiből kiszállok én is 12-13 éves korában, de inkább azért, hogy még eladató állapotban legyen és a leendő tulaj ne szidja az anyámat azután, hogy megvette. De van ami 15 évesen is megbízható, azt elhasználnám tovább is. Néhány újabb gyártású autót inkább eladnék már 5-6 évesen, mert azok olyanok.
2013. jún. 26. 09:41
6/8 anonim válasza:
A 22 éves 80-as Audimra semmit sem költök, csak beleülök, és nyomom neki. Soha nem adom el mostmár, mindig megmarad tartaléknak.
2013. jún. 26. 10:17
7/8 anonim válasza:
Nálam 1980 a határ. Ettől fiatalabbat nem veszek, csak 80 előttit.
2013. jún. 26. 10:47
8/8 anonim válasza:
Nekünk meg a Lada '78-as. Igazából két évente a műszaki előtti átnézetésen kívül semmit nem kell rá költeni.
A másik autóm 2005-ös, tehát már 8 éves. Na azon mindig van ez-az, apróságok ami tönkremegy. De nem eladásra vettem, úgyhogy amíg javítható, addig megtartom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!