Az oktatónak vagy a vizsgabiztosnak kell adni pénzt?
Olyan kedvesen írta a kérdező a köszönetpénzt,hogy gondolom,nem is sejti,mennyi mocskos dolog van a gépjárművezető-képzésben IS.
Örülhet,hogy a rutin vizsgánál lebeszélte az oktató,ugyanis sokan úgy csinálják,hogy zsebre teszik a pénzt,ha meg nem sikerül a vizsga,azt mondják,nem volt lefizethető a vb.És még sorolhatnám napestig..
De nem lehet általánosítani,hogy minden oktató/vizsgabiztos korrupt!!!
Amúgy valóban egy üveg itallal szokták megköszönni az oktatónak (vb-nek szerintem nem),ha elégedettek voltak,úgy,mint sok helyen máshol.Ha meg nem,akkor viszlát!Mindenki eldöntheti,az oktató nem várja el,mint az orvos a hálapénzt.
Ez az én tapasztalatom.
Egy oktatófeleség
Én nem adnék. Érettségin se köszönöm meg a vizsga elnöknek, hogy köszi, hogy nem buktattál meg.
Mellesleg nekem egyszer sem kellett fizetni vizsgákon, hogy átengedjenek, pedig direkt diktafonnal jártam vizsgázni, de ennek ellenére nagyon korrekt volt az elnök.
Egyébként azoknál a vizsgáztatóknál, akiknek kéne fizetni, hogy átengedjenek, általában szokott szólni az oktató, hogy vizsgára hozzál borítékot.
Én vagyok az oktatófeleség!
A férjem üzeni,hogy persze,az oktatónak szoktak adni és jóóó sokat. :-):-):-):-):-):-):-)
(Ez volt a vicc,nem kell lepontozni,vagy lehurrogni.)
köszönöm h ilyen sokan írtatok:)
utolsó..jó volt :D
nekem nő az oktatóm, neki is illik italt adni v inkább pénzt? és kb mennyit szoktak adni?:)
tudom h ez a munkája de hát sajnos ilyen világban élünk:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!