Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125ccm-es Lifan (ez a pitbike...

125ccm-es Lifan (ez a pitbike vagy dirt bike vagy mitudomén milyen bike) motorblokk belefér egy burkolt simson schwalbe-be?

Figyelt kérdés

Mármint azt gondolom hogy belefér nem ez az igazi kérdésem

hanem inkább az hogy pontosan hol és mit kell átalakitani(egyáltalaán kell-e alakitani a furatok helyén vagy pontosa belepasszol a vázba?) a vázon ahhoz hogy bele tudjam csavarozni vagy rögziteni a blokkot a vázba ?

Tapasztalatokat véleményeket szeretnék hallani!

#lifanblokk #simsonschwalbeba
2013. jún. 24. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
schwalbe vázba turbóhűtés nélküli léghűtéses blokkot? ámen! -.-"
2013. jún. 24. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Várj én nem ezt kérdeztem...Nem a turbó hütésröl kérdeztem hanem arrol hogy mennyit kell alakitani a vázon lévő rogzitési pontokon hogy bele lehessen rögziteni 1-2 csavarral.szóval mennyit kell faragnom a vázon ahhoz hogy bele tudjamrakni rakni?sokat? a motorblok rögzitési pontok hova esnek a ennél a blokknál.Kell hozzá valami komolyabb szerszám(flex hegesztőtrafó ilyesmi) ahhoz hogy be tudjam épiteni egy ilyen vázba?vagy nem kell
2013. jún. 25. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
nyilván flex meg hegesztő elengedhetetlen... de olyan gyorsan be fog sülni hűtés nélkül, hogy időd se lesz kipróbálni rendesen...
2013. jún. 25. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj ezt nem gészen értem .Hiszen a hengerfej előlről kaphja hűtést.Akkor meg miért törvényszerű az hogy besül a dugattyú
2013. jún. 26. 06:39
 5/5 anonim válasza:
Jó régi kérdés de lehet mást is érdekel a válasz. 110-es blokkot be lehet faragni de önindító nélküli kell. A 125-ös az már nem biztos hogy befér, a hengerfej már lehet bele ér az első sárvédőbe.A schwalbe amúgy se csak kényszerléghűtéssel készült. Ismerősöm star-ja gond nélkül elvan a 70-es léghűtéses 4t blokkal. A honda cub se kényszerléghűtéses és eléggé be van burkolva és semmi baja. Szóval bele lehet faragni de vagy önindító nélküli blokk kell, vagy alsó önindítos blokk.
2022. jún. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!